Кубота България /КББГ ЕООД/

Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника

Кубота България /КББГ ЕООД/ е изключителен представител на световно известната японска марка KUBOTA и предлага в България част от продуктовата гама на корпорацията, а именно трактори и самоходни косачки и прикачен инвентар.

 

Тракторите Кубота са групирани в 7 серии (12-170 к.с.) като има голямо препокриване на мощност с цел да се повиши избора от подходящи габаритни размери за нуждите на производства изискващи по-особени технологични процеси.

Най-малките трактори от серията В1 са от 12 до 24 к.с. – изключително подходящи за работа в оранжерии, тесни лозови насаждения или овощни градини, които не позволяват работа на висок трактор под короната на дърветата. От серия ВХ се предлага модел с мощност от 23 к.с., подходящ за работа с различни приспособления като косачка, дъска за сняг, фреза за сняг, роторна метла за почистване, челен товарач.

Серията В2 е представена от 3 основни модела с мощност от 25 к.с. до 36 к.с. Серия STW вече предлага на стопаните малко по-голяма мощност въпреки малките си размери. Моделите с 34 , 37 и 40 к.с., в комбинация с хидростатичната си трансмисия могат да се справят безпроблемно и с редица тежки операции.

Моделите от сериите L1 и L2 са изключително подходящи за работа с челен товарач, като от L сериите има и трактори с по-голяма мощност до 50к.с.

Новият трактор МК 5000 е с мощност 50к.с. с опростена конструкция и конкурентна цена.

Тракторите представени в новата серия М са с мощност от 63 до 170 к.с., в която японските конструктори са направили сериозни подобрения, като са останали верни на принципите си за опростена конструкция, здравина и максимална функционалност на машините.

През 2018 година гамата от М серия ще се увеличи с няколко нови попълнения: М4 (65-74к.с.), М5 (95-113к.с.) и М6 (120к.с.) .

М5 също е наличен и във Narrow версия в мощностния диапазон от 73 до 105к.с. Тази серия трактори е специализирана за фермери които се занимават с лозарство и овощарство.

Серията MGX III е представена от трактори с мощност от 104 до 143к.с.. Тази серия е предназначена за по тежка работа на полето. През 2018 година ще бъде налична на пазара четвърта версия на тази серия.

От 2016 година започна серийното производство на новата най-мощна серия М7001 с трактори до 170к.с. с три основни модела М7131, М7151 и М7171. През 2018 година на пазара ще излезе нова подобрена версия серия М7002.

Самоходните косачки са представени в 5 серии като при всеки един от моделите има възможност за избор на косилен апарат с различна работна ширина. Кошовете за събиране на окосената трева достигат до 1000 литра вместимост, а при някои от тях разтоварването може да се извърши дори на ремаркета с височина до 1,80 метра. За големи терени с неравна повърхност Кубота предлага и модела F 1900 D със задвижване на всички колела. Вгражданите двигатели са до един дизелови с директно впръскване, което превръща косачките в изключително подходящи и ефективни за организации занимаващи се професионално с проектиране и озеленяване на терени.

Кубота чрез своята дъщерна фирма Kverneland произвежда и пълна гама прикачен инвентар с марката Кубота, който вече се предлага на българския пазар от Кубота България и нашите дилъри.

 

Централният офис на фирмата е в гр. София, като развива дилърска мрежа на територията на цялата страна.

Оптиком ООД

Стара Загора
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Грийн Сън Системс ООД

София област
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Варекс ООД

София област
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Agro Rus Firm

София град
Био-производство и био-продукти
ВИЖ ПРОФИЛА

МАКС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА