Кубота България /КББГ ЕООД/

Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника

Кубота България /КББГ ЕООД/ е изключителен представител на световно известната японска марка KUBOTA и предлага в България част от продуктовата гама на корпорацията, а именно трактори и самоходни косачки и прикачен инвентар.

 

Тракторите Кубота са групирани в 7 серии (12-170 к.с.) като има голямо препокриване на мощност с цел да се повиши избора от подходящи габаритни размери за нуждите на производства изискващи по-особени технологични процеси.

Най-малките трактори от серията В1 са от 12 до 24 к.с. – изключително подходящи за работа в оранжерии, тесни лозови насаждения или овощни градини, които не позволяват работа на висок трактор под короната на дърветата. От серия ВХ се предлага модел с мощност от 23 к.с., подходящ за работа с различни приспособления като косачка, дъска за сняг, фреза за сняг, роторна метла за почистване, челен товарач.

Серията В2 е представена от 3 основни модела с мощност от 25 к.с. до 36 к.с. Серия STW вече предлага на стопаните малко по-голяма мощност въпреки малките си размери. Моделите с 34 , 37 и 40 к.с., в комбинация с хидростатичната си трансмисия могат да се справят безпроблемно и с редица тежки операции.

Моделите от сериите L1 и L2 са изключително подходящи за работа с челен товарач, като от L сериите има и трактори с по-голяма мощност до 50к.с.

Новият трактор МК 5000 е с мощност 50к.с. с опростена конструкция и конкурентна цена.

Тракторите представени в новата серия М са с мощност от 63 до 170 к.с., в която японските конструктори са направили сериозни подобрения, като са останали верни на принципите си за опростена конструкция, здравина и максимална функционалност на машините.

През 2018 година гамата от М серия ще се увеличи с няколко нови попълнения: М4 (65-74к.с.), М5 (95-113к.с.) и М6 (120к.с.) .

М5 също е наличен и във Narrow версия в мощностния диапазон от 73 до 105к.с. Тази серия трактори е специализирана за фермери които се занимават с лозарство и овощарство.

Серията MGX III е представена от трактори с мощност от 104 до 143к.с.. Тази серия е предназначена за по тежка работа на полето. През 2018 година ще бъде налична на пазара четвърта версия на тази серия.

От 2016 година започна серийното производство на новата най-мощна серия М7001 с трактори до 170к.с. с три основни модела М7131, М7151 и М7171. През 2018 година на пазара ще излезе нова подобрена версия серия М7002.

Самоходните косачки са представени в 5 серии като при всеки един от моделите има възможност за избор на косилен апарат с различна работна ширина. Кошовете за събиране на окосената трева достигат до 1000 литра вместимост, а при някои от тях разтоварването може да се извърши дори на ремаркета с височина до 1,80 метра. За големи терени с неравна повърхност Кубота предлага и модела F 1900 D със задвижване на всички колела. Вгражданите двигатели са до един дизелови с директно впръскване, което превръща косачките в изключително подходящи и ефективни за организации занимаващи се професионално с проектиране и озеленяване на терени.

Кубота чрез своята дъщерна фирма Kverneland произвежда и пълна гама прикачен инвентар с марката Кубота, който вече се предлага на българския пазар от Кубота България и нашите дилъри.

 

Централният офис на фирмата е в гр. София, като развива дилърска мрежа на територията на цялата страна.

Ирем ООД

Пазарджик
Фуражи и хранителни добавки, Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Skyglyph, Скайглиф

София област
Софтуер за земеделие и ферми
ВИЖ ПРОФИЛА

Лентови транспортьори ООД

Русе
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

МС Счетоводни услуги

Варна
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА