Свемар Агро ООД

Селскостопанска техника

СВЕМАР АГРО ООД е частна компания изцяло насочена към проектиране, доставка и пускане в експлоатация на поливни съоръжения и системи.

-Дъждовални поливни инсталации: СВЕМАР АГРО ООД е официален представител на дъждовалните поливни системи на IRRIFRANCE - Франция. Фирмата предлага проектиране, доставка и пускане в експлоатация на: 

 • - Пивотни системи - централно-кръгови и линейни системи - най-ефективният (икономически и агротехнически) начин за поливане на големи площи; 
  - Поливни машини - широка гама от над 90 модела; 
  - Стационарни поливни системи - 100% покритие на поливната площ.
 • Капково напояване
 • Помпени станции и оборудване
 • Хидроизолационна мембрана: СВЕМАР АГРО ООД е официален представител на хидроизолационната EPDM мембрана на FIRESTONE BPE - 100% вулканизиране мембрана от синтетичен каучук - дълготрайност, еластичност, издръжливост на ниски температури, бърз и лесен монтаж. Фирмата проектира и изгражда нови и ремонтира стари: 
  - напоителни резервоари и канали; 
  - резервоари за дъждовна вода; 
  - торови лагуни; 
  - рибарници; 
  - противопожарни резервоари; 
  - капаци на сметища; 
  - плувни езера, голф езера и др.
 • Специализирани тревни смески: СВЕМАР АГРО ООД е представител на Feldsaaten Freudenberger Германия - тревни смески за лозови масиви, овощни градини, пасища и ливади, конни и дивечови стопанства и др. Тревни смески за производство на биогаз.
  • СВЕМАР АГРО ООД предлага още: разработване на индивидуални проекти според потребностите на стопанството и спецификата на отглежданите култури. Следпродажбен сервиз. Разработване на проекти по европейски програми за подпомагане на селското стопанство. Подкрепа при договаряне на условия за лизинг с финансиращи институции.

"Компост" ООД

Пловдив
Био-производство и био-продукти
ВИЖ ПРОФИЛА

Аграр Геомит ЕООД

Пловдив
Резервни части за агро техника,Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Хлебозавод Кюстендил ООД

Кюстендил
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

MKM Продукт

Ямбол
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

ЕТ Йорвитас Д-Р Екатерина Попова

Видин
Зърнопроизводство и търговия,Животновъдство и търговия,Зеленчукопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА