HL-TopMix

Фуражи и хранителни добавки

 

HL-TopMix е сред най-успешните предприятия за производство на комбинирани фуражи в България. Повече от четиринадесет години компанията произвежда фуражи за всички видове и категории животни.

Компанията разполага с нова и иновативна производствена база. Производствената линия е проектирана и доставена от световния пазарен лидер Buhler. Новите технологии и компетенциите на нашият екип ни позволяват производството на качествени и иновативни продукти с възможност за индивидуален подход към нуждите на всеки клиент.

 

През август 2014 г. водещият производител и доставчик на специализирани храни за животни в Европа - HL Hamburger Leistungsfutter GmbH – стана партньор на „Топ Микс“, като закупи 40% от него. Сделката стана факт след дългогодишно сътрудничество между двете компании. След финализирането на сделката компанията се преименува на „HL – TopMix“.

 

Партньорството между HL Hamburger Leistungsfutter и “Топ Микс” предвижда изграждането на нова технологична линия за производство на специализирани храни и добавки от продуктовата гама на HL Hamburger Leistungsfutter в завода в Калояново, навлизане на външни пазари и удвояване на реализираната продукция през следващите 18-24 месеца.

 

Знаем колко е важна безопасността на произвежданите храни за животни. Поради това инвестираме в нови технологии и оборудване, които позволяват да се следят както входящите суровини така и изходящата продукция. Всички произвеждани продукти са в съответствие с изискванията на националните и европейските регламенти. Във фуражния завод е внедрена система за управление на безопасност на храните в съответствие със стандарт ISO 22000:2005.

 

Поради все по-бързо развиващият се пазар и желанието ни да отговорим на нуждите на нашите клиенти за доставяне на комбинирани фуражи и суровини, разчитаме на собствен логистичен център. Нашите автомобили извозват фуражи от и до посочен от клиента обект. Произведеният комбиниран фураж ежедневно се експедира до всички точки на страната, като нашата най-важна задача е да осигурим на своите клиенти високо качество на услугите, които предлагаме, както и оптимално удовлетворяване на техните изисквания за време, място и точност.

 

Нашата мисия е да създаваме добавена стойност за клиентите си, да бъдем разпознавани като доверен партньор, благодарение на продуктите и услугите които предлагаме. Амбициите на хората от екипа на HL-TopMix надхвърлят рамката на чисто търговския мениджмънт и се измерват с човешко отношение към проблемите на нашите клиенти и техните животни. При нас връзката с клиента не завършва с доставката на комбинирания фураж. Нашите специалисти се грижат да бъдат най-близо до фермера и неговите животни.

 

HL-TopMix предлага широка гама от продукти за различни видове и категории животни. Нашите клиенти имат възможността да изберат фураж, който да осигури най-добрите резултати за тяхната ферма или стопанство. Нашите продукти са създадени да отговорят на нуждите на животните през всеки един етап от тяхното развитие, за да постигнете желаните резултати.

ЕТ “СТИВИЯ-С”

Ямбол
Селскостопанска техника,Лозарство и винарство
ВИЖ ПРОФИЛА

Градински център - Варна

Варна
Семена и разсади
ВИЖ ПРОФИЛА

Боноил

Ямбол
Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Тренд Мениджмънт ЕООД

Враца
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

ЕТ Темп ДК

Русе
Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА