HL-TopMix

Фуражи и хранителни добавки

 

HL-TopMix е сред най-успешните предприятия за производство на фуражи и добавки за животни в България. Повече от двадесет години компанията произвежда богата гама продукти за изхранване за всички видове и категории животни за всеки един етап от тяхното развитие. Новите технологии и компетенциите на нашият екип ни позволяват производството на качествени и иновативни продукти с възможност за индивидуален подход към нуждите на всеки клиент.

Амбициите на хората от екипа на HL-TopMix надхвърлят рамката на чисто търговския мениджмънт и се измерват с човешко отношение към проблемите на нашите клиенти и техните животни. При нас връзката с клиента не завършва с доставката на комбинирания фураж. Нашите специалисти се грижат да бъдат най-близо до фермера и неговите животни.

Нашата МИСИЯ е да предоставяме качествени и иновативни цялостни решения за успеха на животновъдите, с грижа за техните животни и в подкрепа на устойчивото развитие на агросектора.

Нашата ВИЗИЯ е да бъдем компанията с най-висока удовлетвореност на клиентите в България и региона. Да бъдем предпочитан доставчик и доверен партньор за постигане на изключителни резултати.

Какво стои зад името на HL-TopMix показват ЦЕННОСТИТЕ, споделяни от компанията. Това са качествата, с които всеки отделен служител спомага да печелим авторитета на лидер и доверието на нашите клиенти.

 

Контакти:

Централен офис

с. Калояново 8881, обл. Сливен

Т: 359 44 611 630

F: 359 44 611 638

E: [email protected]

www.hl-topmix.com