Българска асоциация за растителна защита

Преди 18 години, благодарение на авангардната функция на частите фирми, свързани с растителната защита и силата на НСРЗ, подкрепени от Националната асоциация по растителна защита на Франция с правна информация и структурно организиране на 19.02.1996 година се учреди БАРЗ. На учредителното събрание присъстваха повече от 200 делегати, френски експерти и зам. председателя на ANPP Robert Mestre. За председател бе избран Петър Николов, а за изпълнителен директор - г-жа Катя Радева.

Българската асоцияция за растителна защита (БАРЗ) е независима, доброволна, неполитическа организация с нестопанска цел, която обединява и организира дейността на всички свои членове за развитието и усъвършенстването на пазарните условия в областта на производството и търговията със средства за растителна защита и минерални торове и въвеждане на съвременните технологични изисквания за опазване на околната среда.

Снимка: pixabay.com

СЕРЕНИТИ ЕНТЪРПРАЙСИЗ ЕООД

Варна
Препарати за растителна защита, Торове и подхранващи вещества, Семена и разсади, Фуражи и хранителни добавки, Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

КРЕСТ ГРУП КО

Варна
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Евро Дрил

София област
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Тренд Мениджмънт ЕООД

Враца
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА