Агринайзър

 

Агринайзър е електронен пазар, в който можеш да купуваш и продаваш зърно. Платформата дава възможност на зърнопроизводители, купувачи и търговци да се срещнат онлайн и да договарят сделки директно един с друг. Агринайзър не е брокер и не участва в търговския процес.

Публикуването на оферта в Агринайзър е най-прекият път да достигнеш до повече контрагенти на едно място и по всяко време, а търсенето на зърно по различни критерии става за секунди.

Преди да бъде допуснат да участва в Агринайзър, всеки продавач и купувач, преминава през верификация. Освен това, имаме и вътрешна рейтинг система, която ти гарантира по-голяма сигурност и доверие, когато търгуваш.

Преговорите между продавачи и купувачи в Агринайзър са анонимни до момента, в който двете страни уточнят условията на сделката. Така всички участници имат равни шансове, когато търгуват и могат свободно да отстояват своя интерес.

Виждаш актуална пазарна информация и реални цени на зърното, по региони. Така можеш по-прецизно да планираш, кога и при какви условия да купуваш или продаваш.

Индустриал Плантс ООД

Стара Загора
Семена и разсади, Овощарство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Сортови семена - Вардим

Велико Търново
Семена и разсади
ВИЖ ПРОФИЛА

Булферт ООД

София област
Торове и подхранващи вещества
ВИЖ ПРОФИЛА