Skyglyph, Скайглиф

Софтуер за земеделие и ферми

Skyglyph (https://skyglyph.com/) е международна фирма със седалище София, България.

Skyglyph има изградена мрежа от клиенти и партньори в почти цяла Европа, както и в Индия и Египед. Фирмата се фокусира върху предоставнето на облачна уеб базирана система за обработване, анализ и съхранение на информация, получена от безпилотни летателни апарати-дронове. Също така разполага и с професионална техника (дронове, професионални фотоапарати, даващи възможност за изключително качествено заснемане, мултиспектрални фотоапарати), подходяща за аеромониторинг

Аеромониторингът е технология за наблюдение на изменението в характеристиките на посевите(в това число и вегетационния индекс) с помощта на дрон, летящ над земеделските имоти.

С помощта на нашата система:
1.) Събираме снимки, направени с дрон, със съответните GPS координати. Разполагаме със спектрална камера за създаване на NDVI анализ.

2.) създаваме ортомозайка и я поставяме върху сателитна карта на заден план,

3.) Анализ на резултатите-предоставяме набор от функции, подходящи за детайлен анализ на резултатите, създаваме индексни карти, показващи нивата на хлорофил в растенията, както такива показващи активната биомаса в тях.

4.) Съхранение и споделяне

 

 

Машио Гаспардо България ЕООД

София област
Селскостопанска техника, Резервни части за агро техника, Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Асоциация БГ Храна

София област
Семена и разсади, Зърнопроизводство и търговия, Животновъдство и търговия, Зеленчукопроизводство и търговия, Овощарство и търговия, Лозарство и винарство, Био-производство и био-продукти, Печларство и търговия, Птицевъдство и търговия, Зайцевъдство и търговия, Отглеждане и пазар на охлюви, Производство и търговия с билки, Култивиране на гъби и търговия, Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

VinoEnology LLC

Хасково
Лозарство и винарство
ВИЖ ПРОФИЛА

Рен Технолоджи ЕООД

Пловдив
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Тан Сис ЕООД

София област
Животновъдство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА