Garmin Bulgaria

Софтуер за земеделие и ферми

Garmin е вече  25 години лидер в производството на GPS оборудване и иновационни технологии. Ние от Геотрейд Иванов ООД сме ексклузивен представител на Garmin за България и над 20 години с гордост представляваме марката, като основна ни мисия е да предлагаме на нашите клиенти висококачествени устройства и поддръжка, подобряваща всяка част от техния живот: GPS навигатори за автомобили, морско оборудване, авиационно, туризъм, спорт, земеделие, лов и риболов.

 

Специални цени при поръчка за потребители на  Fermer.bg/Tractor.bg

Заявете сега на:

[email protected]

0878888912

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПО КУРИЕР ДО ВСЯКА ТОЧКА НА СТРАНАТА!


НОВОТО ПРИ НАС: Изработка на земеделски карти за GPS Garmin.
Имаме удоволствието да Ви предложим една изключително удобна и полезна услуга!


Забравете  сложните хартиени схеми с неразбираеми координати и скъпо платените специалисти, които трябва да дойдат и да Ви покажат границите на имота, който трябва да обработвате!
 


Доверете ни се и ще изработим специално за Вас карта с оригинален софтуер на Garmin, която ще Ви позволи лесно да видите на екрана на GPS-a очертанията на имотите на цялото землище.


И не само това, Вашият GPS може да ви посочи, който и да е имот само с натискането на няколко бутона използвайки функцията търсене на имоти!


За Ваше удобство ще Ви предоставим и нужните данни (файл) и инструкция как да можете да разглеждате землището на Вашият компютър посредством Google Земя (Google Earth).


Цената за изработване на карта на 1 землище е 72 лв. с ДДС.


Единственото, което се изисква от Вас е да ни предоставите цифрови данни  (ZEM файл) на конкретното землище, от което се интересувате и да разполагате с Garmin GPS!

Нашата цел е да Ви дадем свободата да работите лесно, да пътувате, да откривате нови изживявания, да поемете контрола върху своя живот и да постигнете пълна независимост.  Чрез нашите устройства Ви предоставяме пълния спектър от нови алтернативи, отваряме вратите на свят пълен с нови възможности.


В основата на нашата култура е честност, почтеност и уважение към нашите клиенти и бизнес партньори. Именно поради това тези прости думи се асоциират с нашите продукти: качество, прецизност и удобство.  Нашите устройства намират приложение във всяка една област на човешкия живот - от любителя пътешественик до земеделският производител, навсякъде ние сме в помощ до вас.


Непрекъснато се стремим да се усъвършенстваме, стремейки се да задоволим и най-големите изисквания на нашите клиенти.


Избирайки Garmin, избирате партньор за цял живот.