Garmin Bulgaria

Софтуер за земеделие и ферми

Garmin е вече  25 години лидер в производството на GPS оборудване и иновационни технологии. Ние от Геотрейд Иванов ООД сме ексклузивен представител на Garmin за България и над 20 години с гордост представляваме марката, като основна ни мисия е да предлагаме на нашите клиенти висококачествени устройства и поддръжка, подобряваща всяка част от техния живот: GPS навигатори за автомобили, морско оборудване, авиационно, туризъм, спорт, земеделие, лов и риболов.

 

Специални цени при поръчка за потребители на  Fermer.bg/Tractor.bg

Заявете сега на:

[email protected]

0878888912

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПО КУРИЕР ДО ВСЯКА ТОЧКА НА СТРАНАТА!


НОВОТО ПРИ НАС: Изработка на земеделски карти за GPS Garmin.
Имаме удоволствието да Ви предложим една изключително удобна и полезна услуга!


Забравете  сложните хартиени схеми с неразбираеми координати и скъпо платените специалисти, които трябва да дойдат и да Ви покажат границите на имота, който трябва да обработвате!
 


Доверете ни се и ще изработим специално за Вас карта с оригинален софтуер на Garmin, която ще Ви позволи лесно да видите на екрана на GPS-a очертанията на имотите на цялото землище.


И не само това, Вашият GPS може да ви посочи, който и да е имот само с натискането на няколко бутона използвайки функцията търсене на имоти!


За Ваше удобство ще Ви предоставим и нужните данни (файл) и инструкция как да можете да разглеждате землището на Вашият компютър посредством Google Земя (Google Earth).


Цената за изработване на карта на 1 землище е 72 лв. с ДДС.


Единственото, което се изисква от Вас е да ни предоставите цифрови данни  (ZEM файл) на конкретното землище, от което се интересувате и да разполагате с Garmin GPS!

Нашата цел е да Ви дадем свободата да работите лесно, да пътувате, да откривате нови изживявания, да поемете контрола върху своя живот и да постигнете пълна независимост.  Чрез нашите устройства Ви предоставяме пълния спектър от нови алтернативи, отваряме вратите на свят пълен с нови възможности.


В основата на нашата култура е честност, почтеност и уважение към нашите клиенти и бизнес партньори. Именно поради това тези прости думи се асоциират с нашите продукти: качество, прецизност и удобство.  Нашите устройства намират приложение във всяка една област на човешкия живот - от любителя пътешественик до земеделският производител, навсякъде ние сме в помощ до вас.


Непрекъснато се стремим да се усъвършенстваме, стремейки се да задоволим и най-големите изисквания на нашите клиенти.


Избирайки Garmin, избирате партньор за цял живот.

Агроном ООД

Добрич
Препарати за растителна защита, Торове и подхранващи вещества, Семена и разсади, Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

ВВМ - М ООД

Стара Загора
Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

ПЪМПТЕХ ЕООД

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Ири Трейд АД

София област
Селскостопанска техника, Резервни части за агро техника, Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА