Ветеринарно – животновъден магазин Бентли Фарм ООД

Животновъдство и търговия,Софтуер за земеделие и ферми,Други селскостопански фирми

Ветеринарно-животновъден магазин Бентли Фарм ООД разполага с филиали и в гр. Свиленград, и в гр. Пловдив. При нас ще откриете ушни марки за дребни и едри преживни животни за официална и неофициална регистрация, микрочипове за еднокопитни животни и домашни любимци, както и четци за RFID за марки и чипове. Ще откриете също и цялостно оборудване за  изграждане на електропастири, ние сме официален дистрибутор на елетропастири с марка Speedrite. Предлагаме и елетропастири на фирма Patriot. Разполагаме и с оградни въжета, оградни ленти, изолатори, соларни панели, врати за електропастири, гръмоотвеждане за електропастири.Във ветеринаро-животновъден магазин Бентли Фарм ще откриете и голямо разнообразие на машини и аксесоари за стригане на животни: стригачни машини, ножчета и гребени за стригачни машини, ножици за стригане. А също и широка гама ветеринарни инструменти, дренчери, автоматични спринцовки, клещи за кастриране и гумени ластици, безкръвен кастратор и много други. Търсите доилни апарати, предлагаме Ви разнообразни аксесоари за доилни апарати, наблюдателно стъкло, пулсатори за доилни апарати, млечни маркучи, доилни чорапи, както и редица други ветеринарно-животновъдни стоки.

Ще ни откриете на следните адреси: гр. София, Кв. Възраждане, Зона В4, ул. Овче поле 109-113 или тел: 0889741333 ; гр. Свиленград, ул. Цар Симеон Велики 30 или на тел: 0885424989 ; гр. Пловдив, ул. Ангел Кънчев 8 или на тел: 0884955299. Очакваме Ви!

Агромашина Груп

София област
Селскостопанска техника,Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника,Семена и разсади,Други селскостопански фирми,Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Сисасбг

Пловдив
Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА