Анимекс ЕООД

Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника

Нов стил в Селскостопанството (New Style in Agriculture)

 

Фирма Анимекс ЕООД е създадена през 1993 година в град Добрич с основен предмет на дейност търговия с резервни части за селскостопанска техника.


Централният офис с търговска и сервизна база на фирма Анимекс се намира в град Стара Загора. Другите търговски и сервизни бази са разположени в град Добрич, град Велико Търново и град Каблешково.

 

Днес АНИМЕКС е сред водещите фирми на българския пазар за търговия със селскостопанска техника.


Екипът на фирма Анимекс е съставен от специалисти във всички сфери на селкостопанстовото, които периодично биват обучавани от експерти от цяла Европа и непрестанно упорсват и търсят по-добри решения, за да посрещнат предизвикателствата на развиващия се пазар. Тяхното творчество и професионални умения позволяват АНИМЕКС да предложи на българските фермери иновативна, производителна, прецизна и икономична техника. Това означава, според мисията на компанията, да постигне най-важната си цел - Да удовлетвори потребностите на клиентите.

 

На разположение на клиентите е и 24 часов мобилен сервиз от квалифицирани специалисти, който осигурява гаранционно, следгаранционно обслужване, ремонт, както и Агро-консултантски услуги, които да подобрят и бенефицират максимално вашия бизнес.

 

Фирмата предлага марките:
 
Трактори: New Holland, Tumosan, Belarus, BCS
Комбайни: New Holland
Телескопични Товарачи: New Holland, Faresin
Прикачен Инвентар: Lemken, Agrisem, Celli,  Sipma, Feraboli, Ma/Ag, Ideal,  Stoll, ILGI, IrTem, Mass, , Parlayan, Pronar, Altayoglu
Резервни Части: Bellota, Optibelt

Камар Консулт

София област
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Джи-Трак ООД

Велико Търново
Селскостопанска техника, Резервни части за агро техника, Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Мизипак ООД

Пловдив
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

КАМТ АД

Бургас
Селскостопанска техника, Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА