Анимекс ЕООД

Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника

Нов стил в Селскостопанството (New Style in Agriculture)

 

Фирма Анимекс ЕООД е създадена през 1993 година в град Добрич с основен предмет на дейност търговия с резервни части за селскостопанска техника.


Централният офис с търговска и сервизна база на фирма Анимекс се намира в град Стара Загора. Другите търговски и сервизни бази са разположени в град Добрич, град Велико Търново и град Каблешково.

 

Днес АНИМЕКС е сред водещите фирми на българския пазар за търговия със селскостопанска техника.


Екипът на фирма Анимекс е съставен от специалисти във всички сфери на селкостопанстовото, които периодично биват обучавани от експерти от цяла Европа и непрестанно упорсват и търсят по-добри решения, за да посрещнат предизвикателствата на развиващия се пазар. Тяхното творчество и професионални умения позволяват АНИМЕКС да предложи на българските фермери иновативна, производителна, прецизна и икономична техника. Това означава, според мисията на компанията, да постигне най-важната си цел - Да удовлетвори потребностите на клиентите.

 

На разположение на клиентите е и 24 часов мобилен сервиз от квалифицирани специалисти, който осигурява гаранционно, следгаранционно обслужване, ремонт, както и Агро-консултантски услуги, които да подобрят и бенефицират максимално вашия бизнес.

 

Фирмата предлага марките:
 
Трактори: New Holland, Tumosan, Belarus, BCS
Комбайни: New Holland
Телескопични Товарачи: New Holland, Faresin
Прикачен Инвентар: Lemken, Agrisem, Celli,  Sipma, Feraboli, Ma/Ag, Ideal,  Stoll, ILGI, IrTem, Mass, , Parlayan, Pronar, Altayoglu
Резервни Части: Bellota, Optibelt

Ванина Експорт АД

Ямбол
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Гайда- 2009 ЕООД

Пловдив
Зеленчукопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Агро Тера Север АД

София област
Резервни части за агро техника, Сервизи за земеделска техника, Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА