Агротрон - М

Селскостопанска техника

АГРОТРОН-М СЕ УТВЪРДИ КАТО ПРЕДПОЧИТАНИЯ ВНОСИТЕЛ НА ИНОВАТИВНА И КАЧЕСТВЕНА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА НА СВЕТОВНИ И ЕВРОПЕЙСКИ МАРКИ. 

Фирмата е създадена през 2002 година, а официалното откриване на внушителната търговска база в гр. Търговище става през 2011 година. Откритите площи заемат 10 268 кв. м., а закритите – 3 429 кв. м. Базата включва шоурум, склад резервни части и сервиз и така компанията има пълна готовност да осигури на своите клиенти висококачествено обслужване, поддръжка, сервиз и резервни части на високотехнологичните машини.
 

Дейността на АГРОТРОН-М е съпътствана от много успехи, една от тях е съвместната работа с „Агромакс Трейдинг“ ООД, които през 2009–та година стават официален представител за регион Стара Загора.
 

През 2012 година дружеството става официален дилър на престижната немска марка за селскостопанска техниха HORSCH за България. Техниката на HORSCH се отличава с изключителна иновативност и качество.
 

През 2015 година фирмата продължава да разширява своя обхват, като отваря врати на нова търговска база в град Монтана, разположена на 2002 кв.м. открита площ и 800 кв. м. закрита площ, на които са поместени търговски помещения, включващи шоурум, склад резервни части, сервиз и офиси.

Компанията заема престижното второ място в класацията "Най-големите търговци на земеделска техника" за 2019 г., в аграрния бизнес доклада на списание “Капитал”, публикуван през септември 2020 г.

 

Към момента АГРОТРОН-М е изключителен представител на марките HORSCHOLIMACSTRAUTMANN и TEHNOS за България.

 

Резервни части
Складът за резервни части поддържа богата гама от резервни части на John Deere, Horsch, Kuhn, Geringhoff, Zurn, Rauch, Claas, Welger, Granit и др. Разполага се с голямо разнообразие от гуми и джанти за трактори и комбайни. Също така се доставят и тежести, масла, смазочни материали и грес, необходими за поддръжката на селскостопанска техника.

 

Сервиз
Сервизът е сформиран от висококвалифицирани специалисти, които ежегодно преминават множество обучения в сферата на обслужване и ремонт на селскостопанска техника. Добрата организация и гладкото протичане на работния процес изискват следването на определени принципи. Основните принципи, които допринасят за ефективността на работата в сервиза са стремежът за отстраняване на повредите в максимално кратки срокове, предоставянето на гаранция и максимална надеждност на извършваните ремонти.