Агротрон - М

Селскостопанска техника

АГРОТРОН-М СЕ УТВЪРДИ КАТО ПРЕДПОЧИТАНИЯ ВНОСИТЕЛ НА ИНОВАТИВНА И КАЧЕСТВЕНА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА НА СВЕТОВНИ И ЕВРОПЕЙСКИ МАРКИ. 

Фирмата е създадена през 2002 година, а официалното откриване на внушителната търговска база в гр. Търговище става през 2011 година. Откритите площи заемат 10 268 кв. м., а закритите – 3 429 кв. м. Базата включва шоурум, склад резервни части и сервиз и така компанията има пълна готовност да осигури на своите клиенти висококачествено обслужване, поддръжка, сервиз и резервни части на високотехнологичните машини.
 

През 2012 година дружеството става официален дилър на престижната немска марка за селскостопанска техника HORSCH за България. Техниката на HORSCH се отличава с изключителна иновативност и качество.

 

През 2015 година фирмата продължава да разширява своя обхват, като отваря врати на нова търговска база в град Монтана, разположена на 2002 кв.м. открита площ и 800 кв. м. закрита площ, на които са поместени търговски помещения, включващи шоурум, склад резервни части, сервиз и офиси.

Компанията заема престижното второ място в класацията "Най-големите търговци на едро с машини и оборудване за селското и горско стопанство и части за тях" за 2020 г., в бизнес доклада на списание “Капитал”, публикуван през септември 2021 г.

 

Към момента АГРОТРОН-М е изключителен представител на марките HORSCHOLIMACSTRAUTMANN и TEHNOS за България.

 

Резервни части
Складът за резервни части поддържа богата гама от резервни части на John Deere, Horsch, Kuhn, Geringhoff, Zurn, Rauch, Claas, Welger, Granit и др. Разполага се с голямо разнообразие от гуми и джанти за трактори и комбайни. Също така се доставят и тежести, масла, смазочни материали и грес, необходими за поддръжката на селскостопанска техника.

 

Сервиз
Сервизът е сформиран от висококвалифицирани специалисти, които ежегодно преминават множество обучения в сферата на обслужване и ремонт на селскостопанска техника. Добрата организация и гладкото протичане на работния процес изискват следването на определени принципи. Основните принципи, които допринасят за ефективността на работата в сервиза са стремежът за отстраняване на повредите в максимално кратки срокове, предоставянето на гаранция и максимална надеждност на извършваните ремонти.

Сивес Груп ЕООД

Силистра
Животновъдство и търговия, Фуражи и хранителни добавки
ВИЖ ПРОФИЛА

Нипон ООД

Пловдив
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

КВАЛИФИКАТОР БГ

София област
Учебни заведения
ВИЖ ПРОФИЛА

СОНДЕКС ЕООД

София област
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

"Компост" ООД

Пловдив
Био-производство и био-продукти
ВИЖ ПРОФИЛА