Интернет платформа за продажба и наемане на земеделска земя

Консултантски фирми в агро-сектора

Интернет платформа за продажба и наемане на земеделска земя 

Платформата е създадена за да подпомага нейните потребители и всички желаещи да продават, купуват, отдават под наем или наемат земеделска земя. Тази група може да включва арендатори, агенции за недвижими имоти, селскостопански фирми и частни лица от сферата на земеделието. Платформата е иновативна и предоставя възможност за алтернативен начин на търсене и предлагане на селскостопанските земи.

За качествената поддръжка на сайта се грижат млади специалисти от различни области на бизнеса като земеделието, недвижимите имоти, иновациите, информационните технологии и маркетинга. Целта им е да предоставят на своите потребители следните услуги:

- Подобряване кореспонденцията между арендатори и собственици на земеделски земи.

- Подпомагане и развитие на земеделските стопанства. - Успешно намиране и реализиране на всички земеделски земи.

- Информираност и изпълнение на европейски земеделски проекти.

Създаването на подобни решения в сферата на селското стопанство може да се възприема като начин за подпомагане на устойчивото развитие на земеделието у нас, използвайки съвременните технологии на пълни обороти.

Пим ООД

Хасково
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Голт Маркетингс ЕООД

София област
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

АГРО КАРИ

Стара Загора
Селскостопанска техника, Торове и подхранващи вещества, Отглеждане и пазар на охлюви, Други селскостопански фирми, Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА