Хидроремонт Инженеринг ООД

Други селскостопански фирми

Проектиране, озеленяване, поддръжка и автоматизирани поливни системи

Нашата компания е специализирана в проектирането, в промишленото и жилищно строителство и в ремонтните дейности. В стремежа си да утвърждаваме фирмата като надежден и коректен партньор, отговарящ на пазарните изисквания за богат асортимент на предлаганите услуги, разширихме своята дейност в областта на озеленяването и и внедряването на автоматизирани напоителни системи.

За удобство на нашите клиенти предлагаме изработка на 3D визуализации с екстериорни решения за абонаментна поддръжка на зели площи. Предлагаме компетентен консултинг, осигуряваме оптимални цени и постоянен надзор и контрол от началото до пълната реализация на проекта. Гаранция за отговорното отношение към нашите клиенти са профисионализмът и опитът  на квалифициран екип, оригиналните проекти, висококачествените материали и отличното изпълнение, чрез съвременни технологии и реални срокове.

Матеком ЕООД

София област
Селскостопанска техника,Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника,Семена и разсади,Фуражи и хранителни добавки,Зърнопроизводство и търговия,Животновъдство и търговия,Зеленчукопроизводство и търговия,Овощарство и търговия,Лозарство и винарство,Био-производство и био-продукти,Печларство и търговия,Птицевъдство и търговия,Зайцевъдство и търговия,Отглеждане и пазар на охлюви,Производство и търговия с билки,Култивиране на гъби и търговия,Софтуер за земеделие и ферми,Други селскостопански фирми,Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Багер Хидравлика 2 ООД

Пловдив
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Мирослав Чакъров

София град
Птицевъдство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

ECO RE LTD

Враца
Торове и подхранващи вещества
ВИЖ ПРОФИЛА