ЕТ СТАТЕВ - Станимир Недялков

Селскостопанска техника

Фирма "Статев" е създадена през 1989 година. В началото се занимава с внос и търговия с резервни части за селско-стопанска техника. По-късно разбирайки нуждите на българския фермер започва внос на качествена земеделска техника от Европа. През 1993г. внася първите плугове на австрийската фирма "Vogel & Noot Landmaschinen" GmbH. Плуговете са добре познати на българския пазар със своето качество и атрактивни цени, вече над 2500 плуга работят по българските полета. 1998г. фирмата предлага за първи път на българския пазар ремаркетата на фирма "Fliegl Agrartechnik" GmbH, които са производител номер едно в европа на ремаркета както за агробизнеса, така и за международни товари. Гамата от аграрни ремаркета отговаря на всички нужди, които фермерите биха имали.

Мотото на фирмата е: "Няма невъзможна мисия"! От 2000г. фирма "СТАТЕВ" внася за първи път на български пазар тракторите Steyr, както и сеялки на фирма "Sfoggia Agriculture" S.r.L. Много доволни клиенти се радват на тракторите Steyr, които са в диапазон от 65к.с. до 230к.с. Тежките трактори в серията от 140 до 230 к.с. са оборудвани със безстепенна варио-скоростна кутия. "Sfoggia Agriculture" S.r.L. е производител на всички видове сеялки за земеделски култури - както сеялки за зърнени, окопни и слети култури, така и разсадоо-посадъчни и сеялки за финни семена.

През 2004г, фирма "СТАТЕВ" разширява гамата си за почвообработваща техника заедно с френската фирма "Quivogne" SAS. Фирмата е производител на дискови брани от 1,20 до 16метра, култиватори до 12,30м, претъпкващи валяци и продълбочители.

От 2010 година започва вноса на лидерите на европейския пазар за челни товарачи Hydrac, които са ппризнати от много изпитателни тестове за номер едно по издържливост, надежност и лесна употреба!

ОГИВА АГРО ЕООД

Монтана
Фуражи и хранителни добавки
ВИЖ ПРОФИЛА

Бул-Лаб ООД

Варна
Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Дизел Сервиз

София област
Резервни части за агро техника, Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

www.o-rent.com

Варна
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА