ЕТ СТАТЕВ - Станимир Недялков

Селскостопанска техника

Фирма "Статев" е създадена през 1989 година. В началото се занимава с внос и търговия с резервни части за селско-стопанска техника. По-късно разбирайки нуждите на българския фермер започва внос на качествена земеделска техника от Европа. През 1993г. внася първите плугове на австрийската фирма "Vogel & Noot Landmaschinen" GmbH. Плуговете са добре познати на българския пазар със своето качество и атрактивни цени, вече над 2500 плуга работят по българските полета. 1998г. фирмата предлага за първи път на българския пазар ремаркетата на фирма "Fliegl Agrartechnik" GmbH, които са производител номер едно в европа на ремаркета както за агробизнеса, така и за международни товари. Гамата от аграрни ремаркета отговаря на всички нужди, които фермерите биха имали.

Мотото на фирмата е: "Няма невъзможна мисия"! От 2000г. фирма "СТАТЕВ" внася за първи път на български пазар тракторите Steyr, както и сеялки на фирма "Sfoggia Agriculture" S.r.L. Много доволни клиенти се радват на тракторите Steyr, които са в диапазон от 65к.с. до 230к.с. Тежките трактори в серията от 140 до 230 к.с. са оборудвани със безстепенна варио-скоростна кутия. "Sfoggia Agriculture" S.r.L. е производител на всички видове сеялки за земеделски култури - както сеялки за зърнени, окопни и слети култури, така и разсадоо-посадъчни и сеялки за финни семена.

През 2004г, фирма "СТАТЕВ" разширява гамата си за почвообработваща техника заедно с френската фирма "Quivogne" SAS. Фирмата е производител на дискови брани от 1,20 до 16метра, култиватори до 12,30м, претъпкващи валяци и продълбочители.

От 2010 година започва вноса на лидерите на европейския пазар за челни товарачи Hydrac, които са ппризнати от много изпитателни тестове за номер едно по издържливост, надежност и лесна употреба!

Тайтън Машинъри България

София област
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

General Агрохимикали ООД

София област
Препарати за растителна защита
ВИЖ ПРОФИЛА

Агротиджей ЕООД

Ямбол
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

"ДЖЕНЕКС ФУУДС"България ЕООД

Варна
Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА