Бизо България ЕООД

Селскостопанска техника

 

БИЗО ШРАТЕНЕКЕР ( BISO SCHRATTENECKER GmbH ) е компания, основана през 1878г. в Австрия. Фирмата е производител на висококачествена селскостопанска техника, с дългогодишни традиции в повишаване производителността на земеделските машини и увеличаване на добивите от реколтата. През годините BISO SCHRATTENECKER, успява да се наложи като лидер в продажбата на зърноприбираща техника по цял свят.

 

Понастоящем фирмата е износител в редица страни от Европа и Азия. В момента BISO SCHRATTENECKER е най-популярният производител на приставки за рапица и соя, както и хедери за бяла и редова жътва. През 2010г. BISO SCHRATTENECKER GmbH създаде БИЗО-БЪЛГАРИЯ ЕООД, като българска дъщерна компания с австрийско управление. Основната дейност на фирмата е продажба и сервиз на селскостопански машини, оборудване и резервни части за тях. Стремежът на новосъздадената компания е да се наложи като надежден партньор на българските земеделски стопани и да им предостави директен и лесен достъп до цялата гама от своята продукция.

 

БИЗО-БЪЛГАРИЯ ЕООД, от името на BISO SCHRATTENECKER GmbH Австрия, предлага високо ефективни машини и съоръжения от реномирани производители, гарантиращи стабилност и сигурност на земеделските стопани. Като водеща компания в продажбата на селскостопанска техника в Европа, ние Ви предлагаме бърза доставка и богата гама от резервни части за трактори, комбайни и прикачен инвентар, както и целогодишен сервиз. Бизо България ЕООД Ви гарантира навременна доставка на оригинални резервни части и първокласно сервизно обслужване.

 

Ние предлагаме цялостен ремонт и поддръжка на машините с марки Biso и New Holland. След закупуването на избраната от Вас машина ние ще продължим да сме на Ваше разположение, за да се уверим, че Вашият продукт работи със своя оптимален капацитет.Екипът ще Ви инструктира за правилната употреба и поддръжка на машината.