Навсякъде по света фермерите имат нужда да съхраняват своите фуражи. С нарастване на нуждата за оптимизиране разходите и по-ефикасно изхранване на животните, както и по-големите амбиции на Европа за едно “по-зелено” земеделие, фермерите започнаха да търсят все по-икономически ефективни, гъвкави и екологични решения дори и при съхранението на фуража.

Дългосрочното мислене е от ключово значение при планирането на модерна ферма

BUDISSA BAG предлага на българския пазар такова решение. Компанията, базирана в Германия, предлага най-модерната технология за консервиране и съхранение на силаж в полиетиленови чували.

“BUDISSA BAG произвежда чували с различна дължина и дебелина, според изискванията на нашите клиенти. Разполагаме с голяма дистрибуторска мрежа, което позволява на земеделците да открият нашите машини и полиетиленови чували във всички страни по света. Нашите партньори, в лицето на Агритоп в България, не само предлагат продуктите ни, но и помагат на земеделските производители да бъдат по-рентабилни в своята работа”, коментира пред Агри.БГ Йенс Милднер, мениджър “Продажби” за Германия и България.

Повече от 25 години BUDISSA BAG е специалист по консервиране, съхранение на фуражи и насипни стоки в полиетиленови чували. Най-големият плюс обаче е в новаторската технология за пакетиране. Тя е гъвкава, бърза, екологична и носи рентабилност на стопаните - нещо, към което всеки земеделец се стреми.

Освен прецизната технология на пресоване и пълнене, за да се съхранява силажа без загуба на качеството, е необходимо той да бъде пакетиран във висококачествени и трайни полиетиленови чували. Чувалите BUDISSA BAG са с много висока UV защита от ултравиолетови лъчи за период на съхранение 24 месеца. По този начин фуражът може да се съхранява както във вашата база, така и на полето.

„Доказаният немски стандарт за качество са нашите многобройни клиенти, които постигат най-високи резултати с BUDISSA BAG.

Нашата философия е: съвременни машини, които непрекъснато развиваме; полиетиленови чували, които са прецизно съобразени с нуждите на нашите клиенти; отлично обслужване на клиентите, надежден сервиз и голям запас от резервни части“, добави Йенс Милднер.

Чувалите BUDISSA BAG предотвратяват навлизането на кислород и гарантират съхранение без загуба на качеството. Те са с дебелина до 240µm и диаметър от 1,20m до 4,20m с различни дължини. 

“Гледайки в бъдещето, съхранението на фуража с тази технология ще продължи да нараства, особено когато говорим за бъдещите проблеми с изхранването на населението в световен мащаб. Замислете се как бихте искали да съхранявате фуража си и запомнете - на всеки континент, за всеки клиенти, има BUDISSA BAG”, заключи Йенс Милднер.

Агритоп предлага налични машини модел RT 5000 на промоционални предсезонни цени с подарък 1 брой чувал 1,65 x 60 m.
От този сезон фирмата предлага нова услуга МАШИНА ПОД НАЕМ!


Искате ли да тествате технологията и да се уверите в предимствата? Свържете се с Агритоп на телефон 02/971 26 20 или в интернет на адрес www.agritop.bg