След поредица от сухи и топли месеци, необичайни за есенно-зимния сезон, земеделските производители у нас са изправени пред предизвикателството да съхранят и подсилят своите посеви. 

ЕкоДарпол: Решения за устойчив успех. Решения за бъдеще

Целта е те да преодолеят неблагоприятните условия на климата и да бъдат подхранени по възможно най-добрия начин, така че да бъдат постигнати добри резултати. 

В топлите зимни месеци единственият полезен ход от страна фермерите е своевременно подхранване с продукт, който има високо съдържание на хуминови, амино- и фулвокиселини, растежни стимулатори (ауксини и цитокини), както и всички необходими макро- и микроелементи в лесноусвоима (хелатна) форма. 

Това може да се окаже решаващо за успешната реколта. Практиката с подобно ранно третиране е особено ефективна преди застудяванията, характерни за месец март. 

Сега е моментът за действие! Не отлагайте! А решението е ХУМУС АКТИВ!

Добре познатият ХУМУС АКТИВ – най-мощният биостимулант с двустранно действие (почвено и листно), е в течна форма, което го прави незаменим помощник на фермерите при липса на влага и значителни температурни амплитуди. 

Именно той ще влее така необходимата живителна сила на вашите посеви. Опитът с продукта в последните години показва еднозначно, че третираните с ХУМУС АКТИВ през февруари посеви, непосредствено преди студовете, се развиват по-добре от тези, които не са подхранени в този период. 

Подсилването през февруари води до по-бързо развитие на растенията, по-здрави и силни посеви и постигането на оптимални добиви с високо качество на крайната продукция.

Влагането на органика спомага за задържането на хранителни елементи в плодородния слой на почвата и подобрява водно-въздушния й баланс. На практика няма значение какви количества елементи като калий, фосфор, калций и магнезий влагат фермерите, тъй като липсата на органични вещества, като хуминови и фулвокиселини и микроорганизми, възпрепятства усвояването им от растенията. 

Ето защо, богатата гама от продукти на компанията ЕкоДарпол и нейният топ продукт ХУМУС АКТИВ се стремят най-вече към повишаване на хумусното съдържание в почвата и предоставяне на растенията на възможно най-богати комплекси от хранителни елементи, хуминови, фулво- и аминокиселини.

ХУМУС АКТИВ е решение на проблема със засушаването, което може да помогне на вас и вашите посеви още сега! Защото за земеделието няма „ваканции“, всяко бездействие струва скъпо, а всеки правилен ход се отплаща! Доверете се на ХУМУС АКТИВ СЕГА!

За повече информация и контакти: 0700 30112 и [email protected]