Традиционният чешки производител на земеделска техника, ZETOR TRACTORS a.s., са готови да представят цяла гама от нововъведения на изложението Агритехника в Хановер, най-важното от които, е новият дизайн на тракторите ZETOR, разработен от италианците от Pininfarina. ZETOR TRACTORS също ще представи прототипи на нови машини, разкривайки най-новите тенденции в развитието на марката. Марката също така ще представи тазгодишното допълнение към портфолиото си – шестцилиндровият ZETOR CRYSTAL. Изложението в Хановер ще отбележи началото на тържествата по повод 70-годишнината на марката ZETOR. 
 
“Агритехника е най-голямото Европейско селскостопанско изложение и ние се завръщаме там след 6-годишно отсъствие. Като марка, ZETOR има богата история, солиден опит и силни позиции на глобалните пазари. Нашето намерение за Агритехника е да представим нашите виждания и нашето бъдеще по отношение на техническите иновации. Искаме да изпратим сигнал до нашите потенциални бизнес партньори, че ние сме нащрек да създаваме нови контакти с дилъри и че имаме много, което да им предложим,” каза Маргарета Вигова, Корпоративен Мениджър Комуникации.

 
На Агритехника, ние ще представим концепция за дизайн, по която ZETOR TRACTORS a.s. си партнира с Италианската Pininfarina. Но не само това са новите неща, които ZETOR има намерение да покаже в Германия. Ние ще покажем прототипи на трактори, които могат да станат бъдещите попълнения в продуктовото портфолио на марката ZETOR.
 
“Това е целта, която ZETOR TRACTORS a.s. ясно декларира преди. Увеличаване на броя моделни серии от сегашните 4 на 6 остава още една цел, която веднъж постигната ще ни позволи да покрием целия мощностен диапазон от 50 до 200 к.с.. През последните години ние представихме много нововъведения, които отговаряха на нуждите на пазара.,” добавя Адам Дзерт, Директор Маркетинг и Продажби. 
 
ZETOR също така ще използва изложението, за да отпразнува 70 годишнината от своето основаване, представяйки в Хановер един изключителен и уникален календар, със снимки на топ-модели и  класически модели трактори от историята на компанията
 
Искате ли да научите повече? Заповядайте на щандa на ZETOR – shop 7, place C13 
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!