" Не е тайна, че най – старата партия "Земеделски народен съюз" и най – новата имат общ проект за участие в европейските избори. В това не виждам нищо лошо", заяви Румен Йончев, лидер на ЗНС по отношение на водените преговори за споразумение с учредената вчера партия на Николай Бареков - България без цензура.

 

"Усилено работим по това и се надявам някъде до края на месец февруари да сме приключили тази процедура. Нали не мислите, че народните представители са заложници в определени формации. Нашата причина да подкрепим "Коалиция за България" беше да премахнем управлението на Борисов и мисля, че в това отношение сме почти успели. Оттук нататък пред България стоят нови перспективи и ние ще ги предложим съвсем скоро с това наше коалиционно споразумение. Все по – ярка става липсата на политически център и това го показват гласуванията в зала", каза Йончев.

 

„Говорих с Румен Йончев от Парламентарната група на Коалиция за България. Аз му казах, че от моя страна, ще получи подкрепа за излизане от Коалиция за България. Аз мисля, че в много разумни срокове оттук-нататък, той ще напусне групата на Коалиция за България, и ще остане независим депутат в парламента. Неговата партия нищо не е получила от това управление. Нито са им раздавали управленски постове, нищо. Даже вчера са го пропуснали с неговия глас при кадрила в Комисията за финансов надзор. Това е поредният кадрил, който БСП и ДПС, са сглобили на тъмно”, заяви от своя страна Бареков.


 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!