Днес се открива 38-то издание на едно от най-големите аграрни събития в Обединеното кралство - изложението LAMMA, което ще продължи до 8-ми януари в Националния изложбен център /NEC/ в Бирмингам.

АГРОТЕХНИКА

Участниците в двудневния форум са над 40 000.

LAMMA е единственото събитие, проведено във Великобритания, което обединява цялата селскостопанска общност. То ще представи редица британски и международни машини, най-новите продукти на пазара, както и разработвани иновативни технологии за сектора.

В 11 специализирани зали, над 700 изложители, ще представят най-новите трактори, комбайни, сеялки, както и широка гама от продукти, инструменти и услуги.

На LAMMA'20 селскостопанският бизнес, който иска да стимулира експортните си продажби на ключови пазари по целия свят, ще може да получи експертни съвети от специалисти от отдела за международна търговия. 

Тъй като Обединеното кралство се готви да напусне ЕС и търговските преговори започват сериозно, много съществуващи и начинаещи износители на селскостопанска техника, оборудване и услуги имат желание да обсъдят възможностите за различни пазари.