Лесно разпознаваемите сини машини под марката LS продължават да се доказват като надеждни помощници на фермерите. Наред с тяхната здравина безспорно предимство са достъпната цена и бързият сервиз.

Запознайте се с новия LS MT 3.60 (TIER V)

„Имаме пълната гама. Заводът ни е подготвен с новите сертификати TIER V за всички нови модели. Представихме новите линии от серията МТ3 и МТ5. Тази година очакваме МТ4 и МТ7. Това са все нови серии на LS, които са хомологирани за европейския пазар“, сподели Димитър Вангелов, управител на Сатнет. 

Посетителите на изложението Агра 2022 в Пловдив имаха шанса да се посъветват за нова покупка на трактори лично с регионалния директор на LS за Европа – Мартин Лий.

„LS фокусира ресурсите си върху пазарите на Северна Америка и Корея и благодарение на любовта на своите клиенти не само стана номер едно на корейския пазар през 2021 г., но също така постигна до 40% ръст на продажбите в Северна Америка. На европейския пазар отбелязахме стабилен растеж, като отговорихме на изискванията на StageV и повишихме качеството.

Тази година чрез изграждането на дистрибуторски центрове и сервизи на Стария континент планираме да разширим присъствието на LS на европейския пазар. През юли 2022 г. ще пуснем MT7.101 – StageV версията на XP101. Значително подобрихме нашия дизайн и опциите за удобство на клиентите“, похвали се Мартин Лий.

Друга гордост на фирма Сатнет е новата им линия прикачен и навесен инвентар за трактори Graecus на гръцкия производител Agrimac. 

„Вече имаме доста широка гама – абсолютно всичко, което може да се прикачи на трактори в нашия сегмент. Като започнем от малките компактни и субкомпактни трактори от порядъка на 20-25 до 40 конски сили. Средният клас – 40-50-60 коня, и високият клас от 100 конски сили, който е за по-общо земеделие, но се използва и от по-големите лозари и овощари“, обясни Вангелов.

Гамата инвентар, който се внася от южната ни съседка, включва мулчери, шредери, фрези, дробилки, косачки, ремаркета, багерни устройства.

„Фирмата ни произвежда различни видове инвентар за трактори от широк мощностен диапазон. Тук сме, за да подкрепим нашия ексклузивен представител – фирма Сатнет. Целта ни е да разширим продуктовата гама, предлагана в България, за всички трактори – от много малки до големи. 

Искаме да чуем вашето мнение и опит, както и да разберем специфичните ви нужди от техника за този бързо развиващ се пазар. Очакваме ви, за да ви представим професионално нашите продукти и да отговорим на всичките ви въпроси компетентно“, каза Стелиос Сиавос, представител на гръцкия производител Agrimac.

Мотото цена-качество е особено важно в тези несигурни времена. Затова от фирма Сатнет не изневеряват на принципа си да предлагат богато портфолио от надеждни трактори и специализиран инвентар, които са по джоба на всеки български производител. 

Повече информация за пълната гама трактори LS и инвентар Graecus може да получите от вносителя за България – фирма Сатнет