Еуралис е лидер на Европейския пазар на семена, компания, добре позната на фермерите с високото качество и широката гама хибриди слънчоглед, царевица, рапица, които предлага на българските фермери. Фирмата оправдава успехът си с това, че когато залагаш на опитни специалисти и модерни технологии, той не закъснява.  Всички семена на Еуралис Семанс, произвеждани на 100 000 дка във Франция и 240 000 дка в Европа, са проследими. Те са обект на изпитване и контрол от различни сертифициращи органи в повече от 10 страни. 
 
За рапична кампания 2016 г. френската компания предлага на клиентите си, закупили хибриди зимна рапица, застраховка за непоникване на семената поради липса на влага. Какво значи това? В случай, че есента на 2016 г. е суха и рапицата на Еуралис не поникне, през пролетта на 2017 г. Еуралис Семена ще възстанови закупената от фермера рапица под формата на слънчоглед за същите площи.
 
Какви са условията?
 
Фермерите могат да се възползват от предложението на Еуралис Семена, ако закупят семена не по-късно от 15 август и ги засеят не по-късно от 15 септември. Също така, трябва да бъде спазена и препоръчаната от Еуралис сеитбена норма, указана в тяхното портфолио. 
 
Как да заявя компенсация при непоникнала рапица поради сушата през есента?
 
Клиентите на Еуралис Семена изпълнили по-горните условия, при непоникване на рапицата поради сушата през есента, имат възможност да бъдат компенсирани. В този случай клиентът трябва да изпрати претенция за настъпило застрахователно събитие до компанията, не по-късно от 31 октомври 2016 г. 
 
 
Друга атрактивна оферта от компанията е, че ако закупите 5 торби Клиърфийл рапица до 30 септември, ще получите една безплатна торба под формата на бонус.