В началото на месец февруари Tractor.BG ще представи на читателите си АgriTech Market 2018 - специално електронно издание, посветено на тенденциите в развитието пазара на селскостопанска техника в България.
 
За първи път ще можете да получите подробна и аналитична информация за състоянието на пазара на селскостопански машини в България, систематизирана и изготвена на едно място от екипа на Tractor.BG . 
 
В проекта са включени данни, предоставени специално за Tractor.BG от отдел „Контрол и техническа инспекция“, към Главна дирекция „Земеделие и регионална политика“ на Министерството на земеделието, храните и горите. Наред с информацията за новорегистрираните машини и инвентар през 2017 г., ще можете да се запознаете и с информация за предходни години, както и какви са тенденциите, които ръководят пазара според Георги Алексиев, началник-отдел „Контрол и техническа инспекция". 
 
 
В специалното издание ще можете да се запознаете с мнението, прогнозите и визията на собствениците и директорите на компаниите, произвеждащи и търгуващи с агротехника в България, а също така и с анализ от новоизбрания председател на Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА АГРО) Даниел Минев. 
 
Заедно с това мнение и оценка на пазара дават и земеделските производители, участвали в ексклузивни интервюта за АgriTech Market 2018
 
Ключова за изданието е класацията ТОП 100 на компаниите, произвеждащи и търгуващи със селскостопанска техника, за която са използвани данни от Търговския регистър. 
 
В изданието са включени и резултатите от националното допитване на Tractor.BG сред над 530 читатели на сайтовете Tractor.BG и Fermer.BG за пазара на земеделска техника през 2017 г. и очакванията за 2018 г. Изследването е проведено в периода декември 2017 г. – януари 2018 г. 
 
Агрополихим