30-ото издание на Международната селскостопанска изложба АГРА е планирано в периода от 24 до 28 февруари 2021 г., в Международен панаир Пловдив. 

Производител: Добрите подложки правят добри овошки

Изложението се провежда под егидата на Министерството на земеделието със съдействието на Селскостопанска академия – София.

През 2021 г. АГРА отново събира основните браншове в сектор “Селско стопанство”.
●       Семена, посадъчен материал, препарати за растителна защита;
●       Технологично оборудване за растениевъдството и животновъдството - машини, съоръжения, помпи, лабораторни прибори, апаратура;
●       Животновъдство - живи животни;
●       Научна дейност и образование, услуги и информация, включително специализиран софтуер, издателска, търговска и други дейности.

И през 2021 г. АГРА ще привлече вниманието на посетителите с широка гама от нови разработки,  продукти,  машини и технологии. 

По традиция по време на международната селскостопанска изложба се провеждат още и Международна изложба за винарство и лозарство (ВИНАРИЯ), Международна изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии (ФУДТЕХ) и Изложбата на висококачествени италиански храни и вина - Вкусове от Италия. 

През 2020 г. в АГРА взеха участие 380 компании от 25 държави, а броят на посетителите достигна 41 700.

Формуляр за участие

И през 2021 г. изложителите ще могат да се възползват от отстъпки за ранно плащане. При 100-процентово плащане на заявените услуги до 4 декември 2020 г. изложителите ще получат 5% отстъпка върху заплатената сума.