Най-новият модел Weidemann в серията Hoftrac® беше представен на Eurotier в Хановер тази година. Той обединява  13-та и 17–та серия. Един модел, обединяващ всички предимства на предходните, с много опции и голяма гъвкавост, в полза на клиентите.

Компактен дизайн, нисък център на тежестта, малък радиус на завиване и мощна работа – тези функции характеризират серията  Hoftrac®  в продължение на години и все още  определят огромния успех на машините. Най-новото попълнение в серията Hoftrac  е моделът 1380, той впечатлява с голямо разнообразие от опции за конфигуриране.

 

 

Моделът е наличен с два вида двигатели Perkins, единият е с 45 к.с., а другият с 50 к.с. Може да се избира между три оси (T94, T110 и PA940), които могат да се комбинират с различни видове задвижващи системи. Всички оси могат да бъдат със скорост от 20 км/ч или 30 км/ч и са снабдени със 100% блокаж на диференциала, който се управлява от кабината, за устойчивост на машината при движение в неравна или кална повърхност във фермата.

 

 

При 1380  товарна единица също може да бъде избрана, така че да е подходяща за планираната задача. Освен товас различните видове кинематика на товарното рамо, което предлага Weidemann се постига максимална  сила за всеки тип машина. Паралелната Z-образна кинематика  е комбинация от традиционните P-кинематика и Z-кинематика и предлагат допълнителна мощ, както и значителна височина на повдигане и прецизно паралелно ориентиране. PZ-кинематиката превръща Вашия Weidmann 1380в една истинска многофункционална машина, готова да се справи с всякакъв вид работа.

За модела може да се избира между три различни кабини. Стандартно моделът е оборудван с кабина с покрив. Опционално покрива може да бъде със сгъваема система EPS. Това решава проблема при преминаване през ниски отвори с височина под 2 м, което значително улеснява работата. Моделът може да бъде и с ергономична кабина с отопление и вентилация.

 

 

Чупещата рама в средата осигурява една наистина отличнаманевреност и висока стабилност при работа във фермите. Предаването на движението става от задния към предния мост посредством карданна връзка, което облекчава работата на машините. Високата продуктивност и дългият експлоатационен живот на машината се гарантира и от технологията на прахово боядисване на всички части и детайли на машината, което гарантира плътно покритие на елементите и пълна защита против корозия. Задвижването е 4х4, съчетано с уникална система за окачване на осите позволяващо разпределение на баланса на машината при преминаване през неравности и максимална мощност и стабилност дори при екстремни условия на работа.

 

Товарачите Weidemann са специализирани и проектирани да работят в животновъдни ферми и са произведени конкретно за нуждите на фермерите. Машините са лесни за управление, компактни и маневрени, за да се работи дори при по-тесни пространства. Те са многофункционални, благодарение на богатата гама работни инструменти, с които да се обслужва цялостно работата във фермата.

 

Както при всички модели Hoftrac, новият 1380 също предлагат широка гама от хидравлични варианти, различни типове гуми и прикачени инструменти. Тази модулна система дава възможност на фермерите да избират от богат набор от инструменти и опции, с които може да се конфигурира машината, така че да съответства точно на предвидените задачи и изисквания на клиента. И най-добрата част от концепция Weidemann Hoftrac е, че клиентът заплаща само за неговата индивидуална машина, т.е. избирате конфигурацията, от която се нуждаете!

 

Повече информация за продуктите и услугите предлагани от фирма Агритоп може да получите в интернет на адрес www.agritop.bg или на телефон: 02 / 971 26 20