Птицеферма Галус Къмпани разполага с две производствени бази в село Радишево и град Славяново. Годишно се грижат за около 70 хиляди птици родители за бройлери. Отглеждат родителски стада птици (кокошки и петли) и произвеждат разплодни яйца за бройлери.

Агритоп – винаги с най-доброто решение

Реализацията на продукцията извършват на вътрешния и на външния пазар.

През 2011 г. производителите закупуват два товарача Weidemann, които разпределят в двата обекта. Избират Weidemann 1770 от компактната серия и един от по-голямата серия – Weidemann 2070СХ50 Т.

Спряхме се на Weidemann, защото са маневрени и здрави, с минимален разход на гориво.

Двете машини Weidemann са оборудвани с голям набор от различни работни инструменти – кофа, палетна вилица, автоматизирана четка за метене с контейнер, кофа с крокодилен захват и дъска за почистване на сняг.

Инструментите могат да се използват и на двата модела товарачи, а благодарение на хидравличната система за смяна на инструментите директно от кабината се извършва голямо разнообразие от дейности за по-кратко време. 

Товарачите вършат чудесна работа при почистване, метене на сградите, почистване на сняг, товарене, разтоварване на готова продукция, експедиция на птиците в края на производствения цикъл и още много други дейности.

Всеки един от товарачите Weidemann има своите ежедневни задачи. Това са незаменими машини, без които не бихме могли да изпълняваме рутинните си задачи.

В птицефермата използват и ремаркета Joskin за оползотворяване на ценния птичи тор. Изборът е паднал върху модела Joskin Siroko. Те са изцяло галванизирани – от теглича до рамката с шнековете, което гарантира дългогодишна употреба. Разпръскването на тора е широко и равномерно.

Повече информация може да откриете на интернет адрес: www.agritop.bg.