Байер КропСайанс отчете значителен интерес към новите виртуалните пакети на компанията по време на изминалото селскостопанско изложение Агра 2015. След като през февруари фирмата проведе традиционните професионални срещи на земеделските производители в страната и представи както новите продукти за 2015, така и новите виртуални пакети, сега от Байер отчетоха и първите резултати и новите си предложения към фермерите:
 
„Байер отново успя да заинтригува всички свои партньори с новите си постижения. Това са виртуалните пакети на Байер в сегментите на житните култури и сега всички земеделски производители могат да си закупят при изключително преференциални условия както Секатор, така и всеки един от фунгицидите: Сфера Макс, Солигор, Зантара, както и един много наложил се продукт като Фалкон“, посочи пред Фермер.БГ Ралица Янакиева, Мениджър Байер КропСайанс България. 

 
Именно, чрез виртуалните пакети Дуо и Трио, земеделските производители ще имат възможност да направят своята най-добра комбинация от продукти. Пакетите им дават изключителна гъвкавост, като във всеки един вариант клиентите на Байер получават допълнителни 5% отстъпка.
 
Ралица Янакиева посочи: „Идеята на така наречените вече хитови виртуални пакети на Байер в житни култури, всъщност стъпи на голямата гъвкавост, която нашите партньори поискаха през миналата година от нас. Залагаме на гъвкавост! Това означава, че всеки един наш клиент, който си закупи хербицид като Секатор, след това може сам да избере кои са неговите подходящи фунгициди в лицето на Сфера Макс, Зантара, Солигор и Фалкон. Новото ни попълнение Солигор със сигурност вече е част от технологията и програмата за растителна защита на нашите партньори и това е разликата спрямо предходните наши предложения.“
 
През тази година Байер залага и на своя нов хитов продукт за царевица – Аденго. Той вече беше презентиран пред селскостопанските производители през месец март:
 
„Отлично мина една професионална среща с производители на царевица, на която Байер показа какъв иновативен продукт е Аденго. Аденго в царевица в момента е наистина много коментиран сред земеделските производители, защото това е изключителна иновация, наложила се в държави като Румъния, Унгария, Франция, Италия. Сега и българските земеделски производители, които държат да имат високи добиви в царевица, смело могат да заложат на нея“, разказа мениджърът на Байер КропСайанс.
 
Именно срещите с фермерите и близкия контакт с всички производители, подмага на Байер КропСайанс в отговорната задача да открие техните потребности. Именно затова  новата инициатива на компанията през тази година, е да се наблегне на много експериментални постановки, чрез които от Байер да могат да показват на практика технологията и какво допринася тя. Така земеделските стопани ще бъдат наистина успешни на фона на очертаващите се предизвикателни условия.
 
„Много съм щастлива, че за последните няколко години България наистина е една от модерните държави по отношение на земеделие. Можем с гордост да заявим, че българските производители заемат едни от челните места по отношение на иновации, като разбира се всички компании, които сме представени тук в лицето на Байер също така се опитваме да помагаме с каквото можем. Горди сме, че производителите ни са толкова професионални и на толкова високо ниво. Аз лично им пожелавам да имат малко повече късмет тази година и наистина в края на годината да бъдат доволни от успехите, които са постигнали!“, каза в заключение Ралица Янакиева.
 
 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!