СД Драганови участва на Международната изложба за лозарство и винарство Винария 2014 в гр. Пловдив, която официално беше открита днес и ще продължи до 5-ти март. Компанията представя специализирана техника и инвентар за лозарство и овощарство.
 
На щанда на СД Драганови са изложени лозарски трактори от марките:
 
BCS, Италия - Специализирани тесни трактори с климатизирана кабини, предназначени за специфична употреба в лозя и овощни градини.

Лозарски трактори Foton, Китай, с кабина с мощност 50 и 60 к.с., оборудвани с втори теглич за селскостопански ремаркета до 4000 кг.
 
Трактори Kioti, Южна Корея – най-новият модел NX 5010С с мощност 50 к.с.

На Винария СД Драганови показва и специализирани лозаро-овощарски тороразпръскващи ремаркета на F. Ili. Annovi, Италия, създадени със специален дизайн за работа в тесни междуредия на лозя и овощни градини.
 
Сред новостите на щанда на СД Драганови е лозаро-овощарска техника от Orizzonti, Италия.
 
Машини за контурна резитба - Серията от машини с двойно острие за контурна резитба на Orizzonti се характеризират със надеждност и безопасност, което ги прави лидер в своя сектор. Тези машини са отлично решение за обработка на средни до големи по размер лозя.
 
Автоматично отклоняващи секции: Orizzonti Mira - силната и страна е в предлаганата обратимост на работа, отпред или отзад на трактора. Подходяща е да отговори на нуждите на всички клиенти и е адаптивна към всеки тип трактор. Голям избор на сменяеми работни органи.
 
Машина за събиране на клоните след резитба –  моделът Sirio 1, който се поставя в предната част на трактора. Благодарение на своята опростена структура, извършва различни обработващи операции, като събиране на клонките след резитбата на лозето и овощните градини, механично плевене между редовете и др
 
На изложението е показана и лозаро-овощарска автоматично отклоняваща активна зъбна брана на Cucchi, Италия - предназначена да обработва почвата в междуредията около трайните насаждения, както и навесни вентилаторни пръскачки произведени от MM, Италия.
 
За поредна година СД Драганови показва на Винария и богатата гама от лозаро-овощарски продукти  на Zanon, Италия. Шредерите на Zanon са разпознаваеми и вече много добре познати на Българските лозари. Специално за Винария ще има големи отстъпки.
Премиерата си за българския пазар прави и серията раздробители Zanon TCK, предназначена за раздробяване на клони след резитба при лозарството и овощарството.
 
Отново присъства и пневматичната техника за резитба на  Zanon – пневматични лозаро-овощарски ножици и компресорни системи; електрически лозарски и овощарски ножици Zanon FOX Z 35, най-новият модел Tiger ZT 40, както и електрическа машина за връзване на  Zanon.

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!