В годините отчитаме ръст в оранжерийното производство. Към 2019 г. заявените площи оранжерийно производство са 765 ха, за сметка на 588 ха през изминалата година. Това каза зам.-министърът на земеделието, храните и горите Вергиния Кръстева, по време на първия семинар за интегрирана растителна защита, организиран от Българска асоциация на производителите на оранжерийна продукция (БАПОП). Събитието се провежда в Аграрен университет в Пловдив.
Вергиния Кръстева: Отчитаме ръст в оранжерийното производство
Производството на оранжерийна продукция през 2018 г. е 130 хил. тона, по думите на зам.-министъра
Oперативна група "Знание, опит и предприемачество" - видео представяне
Иновативната система, носеща името FOOD TRACEABILITY, служи за управление на работните процеси чрез блокчейн технология
Система дава актуална информация за процеса на отглеждане на храната
Проектът води до подобрена видимост на веригата за доставка на стоки
Оперативна група "Знание, опит и предприемачество" - видео презентация
Българската оперативна група "Знание, опит и предприемачество" разработва проект за децентрализирана интелигентна система за проследяване на произхода и качеството на произведените стоки
Децентрализирана система записва целия производствен процес
Иновативната система, носеща името FOOD TRACEABILITY, служи за управление на работните процеси чрез блокчейн технология
0 КОМЕНТАРА