В к.к. Златни пясъци започна Втората национална среща на земеделските производители. Тя беше открита от председателя на Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) Венцислав Върбанов.

 

„Опитали сме се на Втората национална среща на земеделските производители да съберем всички, които имат отношение към българското земеделие – представители на Европарламента, на МЗХ, земеделски производители. Искаме през тези 2 дни да дискутираме най-важните теми, които касаят българското земеделие”, заяви при откриването на срещата Върбанов.

 

Той беше категоричен, че в началото на новия програмен период е много важно всички земеделски производители да се включат активно в ползотворен диалог с ръководството на МЗХ и администрацията и заедно да разработят съвместно правилата така, че да бъде лесно за земеделските производители, които ще кандидатстват по различните програми, както и на администрацията, която ще обработва и одобрява внесените проекти.

 

„Очакваме активност от страна на всички участници в срещата, за да бъдат поставени най-наболелите проблеми да получим много ценна информация, от която всеки от нас се нуждае”, каза още Венцислав Върбанов.


ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!