Утре 11-и Април, Асоциацията на земеделските производители в България ( АЗПБ ) организира в Разград кръгла маса по въпросите на Общата селскостопанска политика ( ОСП ) на ЕС след 2014 г.

 

Това е третата по рода си среща-дискусия, след проведени вече такива срещи в Благоевград и Монтана. По време на дискусията ще бъдат представени и обсъдени Първи и Втори стълб на ОСП. Всички земеделски производители, които присъстват на дискусията, ще могат да задават конкретни въпроси към българския евродепутат и член на комисията по земеделие в Европейския Парламент -  Мария Неделчева, директора на дирекция ”Директни плащания и пазарна подкрепа” в МЗХ Снежана Благоева, политическия съветник по въпросите на животновъдството Copa-Cogeca Камелия Джиорфи и Председателя на УС на АЗПБ Христо Цветанов. На събитието ще присъстват и депутати от ГЕРБ.

 

Главна цел на дискусията е да бъде чуто мнението на всички лица, организации и институции, заинтересовани страни във връзка с формулирането на позицията на България по отношение на бъдещето на Общата селскостопанска политика на Европейския съюз (ОСП).
"Във връзка с изготвянето на официалната позиция на страната ни за бъдещето на ОСП за следващия програмен период 2014-2020 г. са необходими общите усилия на всички заинтересовани страни, казват организаторите.



Кръглата маса ще започне в 11:00 часа на 11 април 2011 г. и ще се проведе в хотелски комплекс „Централ” в Разград, ул. „Бели Лом”№ 40.

 

Изтеглете програма за срещата от тук

© 2011 fermer.bg