2020 г. беше поредната, която ни показа, че каквото и да правим, не можем да сме напълно подготвени за това, което ще ни бъде поднесено. Бяхме „изненадани“ от вирус, суша, протести, проблеми с логистиката, политическата обстановка и какво ли още не. Всичко се променя, в това число и времето, но ВИНАГИ някои се оказват по-подготвени от други: по-здрави физически, психически или финансово, по-застраховани, по-предвидливи…

Разумни срещу други земеделци – къде е разликата?

2020 г. беше поредната, която ни показа, че предвидливите земеделски производители се справят по-добре, дори в условия на екстремни климатични аномалии. В зърнопроизводството – сектора, който пострада най-сериозно тази година, се затвърди тенденцията за по-добри резултати при приложено есенно третиране с подходящи продукти, които осигуряват добър старт на културите и тяхното успешно презимуване независимо от условията. 

Продуктите, които работят при стрес!

Да, 2020 г. беше тежка и за много от клиентите на Панамин Ко. За съжаление, тоталната липса на влага на места направи невъзможно за растенията да се справят, а производителите да получат задоволителни добиви. От компанията винаги са твърдели, че продуктите на т.нар. Панатехнологии работят най-добре в стресови условия. И тези трудни времена го доказаха. 

На местата, където абсолютните стойности при добивите не са задоволителни, съпоставката между третираните есенно с Панатехнологии площи и нетретираните показва категоричен превес на първите над вторите. В процентно изражение цифрите достигат 80-100% по-високи добиви в полза на площите, където са прилагани продуктите на Панамин Ко.

Навсякъде другаде, където времето беше по-благосклонно, отчетените добиви при прилагане на Панатехнологиите също са по-високи в сравнение с контролите, но в далеч по-„скромни“ проценти – 10-30%.

Есенно подхранване и защита

Есенното третиране в периода октомври – ноември вече се утвърди като задължителна част от технологичната програма при отглеждане на слети култури. То подпомага растенията да преодолеят стреса, причинен от разнообразните капризи на времето от есента до пролетта – суша, високи температурни амплитуди, слани, измръзвания. Това е най-подходящият момент посевите да бъдат подсилени с най-необходимите им хранителни микро- и макроелементи, предоставени в лесноусвоима форма. Резултатите при приложено есенно подхранване на слетите култури са видими веднага – равномерно поникване, по-зелени и силни растения, повече продуктивни братя.

Същият уникален продукт в по-лесна за използване форма

От тази година компанията Панамин Ко. реализира на пазара Панамин Агро Суспензия® – за максимално улеснение на фермерите. Този продукт съдържа в себе си всички полезни съставки и свойства на утвърдения Панамин Агро®, но предоставени в по-лесна за приложение форма. Антистресовото въздействие на продукта се дължи на удължаването и ускоряването на процеса на фотосинтеза при растенията и се допълва чудесно от продуктите от серията Панатоп®. Те съдържат макро- и микроелементи в най-чиста форма и в оптимални комбинации. 

Не единични продукти, а цялостни технологични решения!

От Панамин Ко. осъзнават необходимостта да предоставят цялостни решения на фермерите и да улесняват в максимална степен тяхната работа, за да могат те да разчитат на устойчиви добиви, дори и при най-неблагоприятни условия. Решението е едно – чисти елементи, правилни комбинации и съотношения, висококачествени суровини с доказано ефективно действие. Така най-добрият антистресов имуностимулант за растенията в комбинация с най-добрата храна, която може да им бъде предоставена, гарантира здрави и силни посеви и високи добиви от продукция с отлично качество. 

Panatechnology® – технология от бъдещето за всички видове растителни култури! Днес!

Повече информация за Панатехнологията и продуктите на Панамин Ко. може да получите на [email protected] и на телефон 0883 20 99 20.