Немската фирма Mueller Elektronik и представителят ѝ за България Универсал НВГ ООД Долна Оряховица представиха на изложението Агритехника новите терминали Touch 1200, новостите около навигационната система Track Guide 2 и множество нови решения в системите за автоматично управление на машините и управление на инвентара


Терминалът Touch 1200 предизвика голям интерес сред посетителите на изложението, а и основно сред световните лидери в производството на инвентар, с които Mueller Elektronik си партнира от дълги години. Основна причина за това е иновативната капацитивна тъчскрийн технология на дисплея с автоматично разпознаване на работното положение на дисплея. Той позволява едновременно наблюдение на пет функции, като например - навигационния режим, работното меню на инвентара, едновременно наблюдение на две камери, следящи за работния процес и меню по избор измежду режим диагностика или пък режим за навигиране до полето.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА!

 


 

Основното предимство на компанията Mueller Elektronik е съвместимостта на техните Терминали с всякакъв вид инвентар по технологията ISOBUS, която в последните години навлезе при всички световноизвестни производители на инвентар. Благодарение на тази технология, притежавайки терминал на фирмата Mueller Elektronik не е необходимо при закупуване на следващ инвентар да закупувате отново терминал за управлението му. Може да използвате отново закупеният първоначално Терминал, защото той е напълно съвместим по новите ISOBUS стандарти с новият инвентар. Тази иновативна технология спестява на клиента излишно инвестиране в нови терминали, с закупуването на всяка следваща машина. Тouch 1200 също може да се използва в комбинация с система за автоматично управление на машината с точност на работа 2см.

От Mueller Elektronik също подчертаха, че те са лидери в терминалите за управление на пръскачки. Техни продукти присъстваха на щандовете на всички световни лидери в  производството на машини за растителна защита – Amazone, Damman, Horsh, Technoma, Agrio, Bargam, Dubex, Rauch, Lemken и много други. За дооборудване на стари пръскачки или нови пръскачки немската фирма представи продуктите Spraylight и Spraydos, а също така и системите за Автоматично изключване на секциите на пръскачката Section control и новата Section Control TOP за единично изклячване на  дюзите.

За повече информация :

Универсал НВГ ООД
гр.Долна Оряховица
06173/ 2970; 0887 413 014; 0889 231 012

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!