Фермер.БГ организира онлайн разяснение (уебинар) за кампанията по директни плащания 2015. Уебинарът на тема: Правни основания, очертаване и казуси по схемите за Директни плащания 2015 ще се проведе на 28 март 2015 г. (събота) в град Велико Търново, ул. Цар Тодор Светослав 29 и ще се излъчи на живо във Фермер.БГ WEB TV – Live.

 

Входът за уебинара е безплатен и всеки заинтересован може да присъства на място. Ако желаете да имате гарантирано място, може да го заявите на телефон 0879 11 60 06 или e-mail: [email protected].

 

Програма:

11:00 - Начало

11:10 - Кратко представяне на правните основания, изисквания към бенефициентите по Директни плащания 2015. Как се декларират и очертават правните основания? Какво да предприемем при възникнали проблеми? За какво да внимаваме при проверките по ИСАК?

11:30 - Зелени плащания - специфики, разяснения и разглеждане на конкретни казуси.

11:40 - Кратко представяне и разглеждане на казуси при схемите за обвързано подпомагане за животни, плодове и зеленчуци и протеинови култури.

12:00 - Дискусия с гостите.

 

Лектор на уебинара - Свилен Костов, експерт от Центъра за иновативно земеделие.

 

Уебинарът ще се излъчи на живо и всеки заинтересован може да задава въпроси към лекторите на нашата Facebook страница https://www.facebook.com/www.Fermer.bg?fref=ts

 

Предвид спецификите на Уебинара, можете да задавате своите въпроси ПРЕДВАРИТЕЛНО на имейл [email protected], на които лектора ще отговори по време на уебинара!

 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!