Цистерната за течен тор JOSKIN Volumetra спечели престижната награда „Машина на годината за 2017“ на изложението SIMA, което се проведе в Париж.
 
Танкерът е с капацитет до 26,000 л., със самоносеща структура и иновативни характеристики, проектиран, с намалено до минимум собствено тегло и адаптиран за работа с всякакви инструменти за разпръскване на течен тор.
 
 
Самоносеща структура
Volumetra е компактен модел със самоносеща структура, проектиран с намалено до минимум собствено тегло и адаптиран за работа с всякакви инструменти за разпръскване на течен тор. Този модел може да изпомпва от много дълбоки ями, като системата на изпомпване е напълно интегрирана с цел запазване на компактните размери като цяло.
 
Волуметрични помпи
Гамата на модела Volumetra е специално разработена за работа с волуметрични помпи с цел постигане на максимални резултати при изпомпване.
 
 
Хидравлично окачване
Танкерите VOLUMETRA са стандартно оборудвани с двуосно или триосно хидравлично окачване (Hydro-Tandem / Hydro-Tridem), което гарантира отлична стабилност при наклони и оптимално поведение при транспортиране с голяма скорост.
 
Пълно поцинковане за по-дълъг живот 
JOSKIN разполага със собствено звено за поцинковане, което е едно от най модерните в Европа. То осигурява висококачествено пълно горещо галванизиране и дава надеждна защита на материалите срещу корозия.
 
 
Гамата Цистерни за течен тор на JOSKIN се състои от над 70 вида базови модификации. Подборът на висококачествена стомана, стандартизираната продукция и високо технологичното ниво на автоматизация в производствения процес осигуряват качествен продукт на който може да се разчита.  
 
Повече информация за тороразпръскващите цистерни и ремаркета на JOSKIN можете да намерите в търговската мрежа на Агритоп в страната или на www.agritop.bg