Новият трактор Case IH Magnum 340 CVX Rowtrac предизвика силен интерес на щанда на Тайтън Машинъри България на изложението Бата Агро Есен 2015.
 
Екипът на Тайтън Машинъри България отчете силно представяне на есенното изложение БАТА Агро 2015, което се проведе в Стара Загора. На щанда на компанията бяха представени редица нови машини, които привлякоха вниманието както на дългогодишни, така и на нови клиенти на фирмата.
 
На щанда на компанията Георги Атанасов, изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България бе категоричен: „Тайтън Машинъри винаги се стреми да вкарва възможно най-новите и иновативни решения в бизнеса. Това не ни е толкова трудно, защото имаме силни партньори като нашите основни доставчици, които също споделят тази визия и инвестират страшно много пари в това да бъдат тези, които правят пазара за иновативна техника в сектора.“ 


 
“За нас българският пазар е изключително важен, защото тук има доста големи фермери и това се вписва с техническите характеристики на машините с марка Case IH.“, заяви Харалд Бойтленер, бизнес  директор на CASE IH за Източна Европа, който бе сред официалните гости на щанда. Горди сме, че новият Case IH Magnum 340 CVX Rowtrac, който е представен тук на изложението спечели приза Трактор на годината 2015 – със своя нов дизайн, гумено-верижно задвижване и подсилено задно окачване. Освен този прекрасен нов трактор, на Агритехника 2015 ние ще представим и изцяло новият CASE IH Optum, който ще се предлага в два модела с мощност 270 и 300 к.с. и CVX трансмисия“. 
 
Именно златният медалист – CASE IH Magnum Rowtrac бе тракторът-емблема по време на изложението. Той олицетворява най-модерните технологии в производството на трактори с натрупаният през годините ценен опит в областта на гумено-верижното задвижване.  Със своите 3  модела с мощност от 311 до 379 к.с. и вградено задно задвижване с вериги, Magnum Rowtrac се очертава като един от най-желаните трактори за нуждите на зърнопроизводителите.

 
Свилен Лозанов, Продуктов мениджър Case IH в Тайтън Машинъри посочи: Това е една много иновативна машина, която разполага с концепция, съчетаваща верижно задвижване и колесно управление. Машината разполага с две задни вериги, които са с независимо окачване аналогично, както е при Quadtrac сериите. Веригите имат постоянно сцепление с почвата благодарение на независимото окачване, което имат, което е аналогично и при Quadtrac сериите. Тракторът има четири точки на сцепление, които са двете предни колела и задните вериги, като винаги гарантират, че има сцепление 100%.
 
Титанът CASE IH Quadtrac 620 също направи своята премиера в България по време на изложението БАТА Агро Есен 2015. Тракторът е носител на престижната награда „Машина на годината 2014“ и със своите 692 к.с. мощност е един истински властелин сред останалите машини! Case IH Quadtrac работи при минимално утъпкване на почвата, което е от особено значение за запазване на почвеното  плодородие и консистенцията на обработваемата земя.

 
Quadtrac  е добре позната машина на българския пазар. В нашите стопанства работят доста такива машини. Като цяло промените в него са основно конструктивни или иначе казано двигателите биват от ново поколение Tier 4 Final  с новата High Fusion SCR система, която намалява разхода на гориво допълнително и гарантира висока мощност, каза Свилен Лозанов.
 
За малки и средни стопанства Тайтън Машинъри предлага  тракторите от серията Farmall A, Farmall U, Maxxum и Puma. На щанда компанията показа представител на Puma, дълга база с Vario трансмисия – модел 240. Този трактор  също е с ново поколение двигатели с Tier 4 Final стандарт на вредните емисии. 

 
Свилен Лозанов, Продуктов мениджър Case IH в Тайтън Машинъри повдигна завесата и около новия трактор CASE IH OPTUM CVX представен само преди няколко седмици в Прага: Новата серия трактори Optum CVX ще бъде само от два модела с мощности от 270 и 300 к.с. и ще се предлага само и единствено с Vario трансмисия. Тя е предназначена да покрие, така да се изразя, дупката между Puma серията и Magnum серията, където до момента Case IH не бяха така изявени. Като иновативност тя е комбинация от Magnum и Puma, като съчетава много позитивни качества и на двете серии и смятам, че би било добро решение за повечето фермери. От началото на 2016 г. българските фермери ще имат възможността да се запознаят и да закупят новия трактор Optum CVX.
 
Партньорите на Тайтън Машинъри в лицето на CASE IH останаха изключително доволни от проявения интерес от страна на фермерите към машините с марката CASE IH, изложени на щанда и дадоха висока оценка както за участието на Тайтън Машинъри на изложението Бата Агро, така и за цялостното партньорство между двете компании:
 
Харалд Бойтленер, бизнес  директор на CASE IH за Източна Европа коментира: За нас успехът на CASE IH като производители не се дължи само на качествените машини, а най-вече на професионализма на дилърите. В  България имаме изключително силен партньор в лицето на Тайтън Машинъри. Важно е не само добрата машина, но и добрият сервиз и това винаги да има някой насреща в сезонната работа. Заедно с Тайтън ще се развиваме и за напред – ще се стараем да предлагаме все по-добро и професионално обслужване на нашите клиенти.”

 
Кристчън Митердофер, управляващ  директор на Тайтън Машинъри за Европа също изрази своето задоволство от натрупаните впечатления по време на изложението: „Черноморският регион е стратегическа част от Европа за продажбите на земеделска техника и именно заради това решихме да инвестираме преди 3 години в България, Румъния, Украйна и Сърбия.За следващите години ние предвиждаме разрастване, както на търговската мрежа, така и на пазарния дял на Тайтън Машинъри спрямо останалите конкуренти. Само за последната година отчитаме 24% ръст в продажбите, което показва силната пазарна позиция и добър мениджмънт на компанията. Дългосрочна удовлетвореност на клиентите се гарантира от поддържането на високо ниво на експертиза и обучение на търговските и сервизни специалисти и това е направлението, в което Тайтън Машинъри също ще продължи да инвестира.“
 
Допълнителна информация за новите модели трактори с марката  CASE IH може да получите от Тайтън Машинъри  в интернет на адрес: www. titanmachinery.bg и телефон 0 700 135 04
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!