Фирма Стойчеви ООД - официален вносител на световната марка трактори Zetor представя новия модел на Zetor Forterra HD с атрактивна промоция на тракторите от цялата едноименна серия.

Към всеки закупен трактор от цялото моделно семейство на серия Forterra до 15 септември, фермерите получават безплатно посещение на завода производител в Бърно, Чехия и бонус премия от 1000 евро, която ще получат на място.

Цените на тракторите от цялата серия Zetor Forterra стартират от 89 000 лв. без ДДС и се предлагат вече с 4 години сервизна гаранция.

От официалния вносител за България фирма Стойчеви, заявиха, че с тази промоция те искат да анонсират на българските фермери новия представител на семейство Forterra – модела Forterra HD, чиято официална премиера ще бъде на изложението Бата Агро през месец август в Стара Загора.



От компанията съобщиха, че този трактор ще бъде оборудван с изцяло нов двигател с мощност 147 к.с. , който отговоря напълно на новите екологични изисквания и е с редуциран разход на горивото.

Всеки клиент, закупил трактор Zetоr Forterra в периода на промоцията, ще има възможност пряко да види производството на новия модел Zetor Forterra HD и да се убеди в неговите възможности и подобрени технически характеристики.

Повече информация за промоцията и нейните условия може да научите от официалния вносител на тракторите Zetоr – фирма Стойчеви ООД на посочените контакти:

гр. Добрич ул. "Димиър Ковачев" 67

Телефон: 058/ 66 79 23; 0885 132 068

[email protected]

www.stoychevi.com
 



© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!