McCormick - марка, принадлежаща към Argo Tractors Group, организира една невероятна експедиция, наречена "X трактор около света" между септември и октомври 2015 г. с дестинация Австралия. Експедицията е напълно подкрепена от многоканално медийно отразяване. Документалната реалити серия, включваща четири трактора от последната продуктова гама на McCormick, представя пътешествието в продължение на 8 500 км през цяла Австралия. Експедицията започва в Мелбърн и завършва в Айърс Рок, като ще премине през щатите Виктория, Нов Южен Уелс и северните територии на страната.

 
Верен на пионерския и състезателен дух на тракторите от групата на Argo, McCormick използва изключителни техники за телевизионна реалност, за да подчертае значението на техническите, човешките и етичните ценности за успех в един все по-труден и конкурентен свят.
 
„X трактор около света“ ще покаже как технологичното съвършенство се превръща в средство за опазване на околната среда и подкрепя нашите природни ресурси, благодарение на опита на Argo Tractors с Програмата на ЕС LIFE+. „X трактор около света“ забавлява аудиторията, като говори за ежедневните предизвикателства пред земеделските производители и технологиите за трактори по достъпен и разбираем начин. Уебсайтът на www.xtractor.tv и социалните медийни канали осигуряват покритие на експедицията на живо.

 
Група от спонсори, които споделят ентусиазма за пътуването, подкрепя това ново приключение на McCormick: BKT, CBM-MITA, Grammer, Hella, Petronas, Topcon и VGV, които участват активно в техническата подготовка на превозните средства и на екипажа, заедно с Viar Valvole и BNP Paribas. Документалното реалити ще бъде осъществено и технически подкрепено от Identity.
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!