След като беше избран за "Трактор на годината" на EIMA в Болоня миналата есен и за "Машина на годината 2015" на SIMA в Париж през февруари, новият трактор Case IH Magnum 380 CVX беше отличен и със златен медал на изложението AGROTECH в Киелце, Полша. 
 
"Case IH Magnum 380 CVX получи безпрецедентно признание в последните шест месеца. Такъв троен успех с три престижни награди от международни изложение е ясен знак на благодарност, че селскостопанската техника на Case IH е иновативна и високопроизводителна", каза Матю Фостър, вицепрезидент на Case IH, отговарящ за Европа, Близкия изток и Африка.
 
AGROTECH е най-голямото и значимо земеделско търговско изложение на Полша. На повече от 60 хиляди квадратни метра изложбена площ, повече от 58,000 посетителите се възползваха от възможността да се запознаят с най-новите и иновативни машини в селскостопанския сектор.
 
"За Case IH AGROTECH е едно утвърдено търговско изложение и предлага отлични възможности да представим нашите модерни, иновативни и ефективни машини на клиентите в Полша и извън нея. Ние знаем, че повишаването на ефективността на машините е общо изискване за фермерите в цяла Европа, ефект от изменението на климата и възможността да могат максимално да се възползват от всеки прозорец на хубаво време на полето. Оценявам нашето присъствие на изложението AGROTECH като изключително успешно. Успяхме да покажем високотехнологични решения и да достигнем до фермерите отново. И не на последно място – изключително важен е фактът, че ние не само получихме златен медал за Magnum 380 CVX на AGROTECH, но и втори златен медал за "изключително оригинален и модерен стил на представяне на марката на изложението, което прави успеха ни още по-вълнуващ!", каза още Фостър.
 

Тракторите Case IH се предлагат на българския пазар от официалния вносител: Тайтън Машинъри България
 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!