Здравина, маневреност, бързина и икономия са стандарт за марката Weidemann. Немският производител създава във всяка своя машина перфектно взаимодействие между човека, машината и прикачния инструмент. Изборът от модели е много голям и това позволява да получите точната машина според конкретните нужди и дейности на Вашето стопанство. Машините са с най-високо качество и същевременно супер икономични.


Всеки един товарач Weidemann в основата си е един „мулти-инструмент”, който може да изпълнява разнообразие от дейности, като спестявате време, работна ръка и средства за закупуване на много, различни видове машини. 


Предимствата на марката са много и неслучайно това са най-използваните товарачи за земеделие и животновъдство в цяла Западна Европа. Високото качество Weidemann, икономията в разходи на гориво и поддръжка гарантира добре обмислена инвестиция.


Предимствата на Weidemann:
 

- Легендарното чупещо се шарнирно съединение. Това е гръбнакът в производството на колесните товарачи Weidemann. Всичките четири колела са в постоянен контакт със земята и машината се движи с максимално сцепление. Това прави товарачите уникално маневрени. Weidemann са първи в създаването на този вид чупещо се шарнирно съединение, като и до момента те предлагат машините с най-голям градус на отклонение - 12°.

 

- Компактни машини с високо ниво на маневреност. Това им предимство е от особена важност когато се работи в тесни пространство и в с ограничен достъп. Серията Weidemann Hoftracs се отличава с най-малкия радиус на завиване и отлична маневреност.

 

Най-бързата и мощна хидравлика. Oсновният копмпонент на хидравличната система е помпата, мощността на товарачите зависи много повече от нея, отколкото от конските сили на двигателя. Хидравличната система на Weidemann гарантира най-бързи работни процеси и високи функционални възможности на товарачите.


- Хидравлична система за смяна на работните инструменти директно от кабината. Всички товарачи Weidemann, които Агритоп предлага, са оборудвани с хидравлична система за БЪРЗА СМЯНА на работните инструменти без да се налага да слизате от кабината.Бързо и лесно оператора сменя работния инструмент и машината веднага е готова за следващата задача. Това увеличава производителността и повишава ефективността.


- Възможност за намаляване на височината на товарачите. Само с няколко движения предпазните рамки на кабината могат да бъдат свалени и Weidemann става достъпен навсякъде. Опционално системата може да бъде и хидравлична, сгъвайки предпазните рамки директно от кабината. 

 


- Отлична кръгова видимост и ергономична кабина. Всичко е пред погледа Ви, нищо не може да Ви изненада и всичко това е съвсем удобно. Ергономично оформеното работно място осигурява голяма свобода за краката с отлична видимост на всички страни и над работния инструмент. 

 

- Три режима на управление за максимална гъвкавост при телехендлерите Weidemann:
Управление на всички колела - оптимална работа и при най-малки площи;
Управление на преден мост - безопасно шофиране и при високи скорости;
„Рачешко” движение - високопрецизно движение и при най-тесните пространства и близо до стени.


-VLS (Вертикална система на повдигане на телескопичната стрела) - Системата е патентована от Weidemann и осигурява вертикално повдигане и спускане на стрелата, което изключително много подобрява стабилността на машината и изпълнението на работните задачи е в пъти по-бързо. При включен VLS режим на работа операторът може едновременно да повдига и разпъва стрелата, палетната вилица се повдига в абсолютно хоризонтално положение. По този начин стабилността на машината е подобрена. 

 


-Висококачествено прахово боядисване. Качеството във всеки процес от производството на Weidemann създава добавена стойност. Всички товарачи Weidemann са прахово боядисани  което гарантира отлична защита от корозия. За разлика от конвенционалната мокра боя, тя значително увеличава експлоатационния живот на машината.


-Управление на всички колела, нисък център на тежестта и отлична стабилност. Благодарение на 4х4 телескопичните товарачи на Weidemann са особено маневрени и много стабилни. Ниският център на тежестта на машините поддържа още повече стабилността.
 

Агритоп, официалният представител на марката за България, предлага голям набор налични товарачи и огромен асортимент работни инструменти. Фирмата гарантира бързо обслужване на клиенти, надежден сервизи налични резервни части.
 

Повече информация може да получите от официалния представител на Weidemann за България - фирма Агритоп на интернет адрес: www.agritop.bg и телефон: 02 / 971 26 20.