Фирма Трактор Инвест ЕООД вече предлага на българския пазар селскостопанските ремаркета с марката SIP. Една от най-атрактивните машини за българския пазар, съчетаваща перфектно цена и качество, е тороразхвърлящото ремарке ORION 100 T PRO.

ORION 100T PRO е професионална машина с капацитет 10 тона. Подовият конвейер за придвижване на тора се състои от 4 солидни вериги и усилени елементи за придвижването на масата. Обтягането на конвейера е автоматично. Параболично окачената тандемна ос с широки колела осигурява добро сцепление, нисък център на тежестта и транспортна скорост до 40 км/ч.

Ремаркето е оборудвано с 4 вертикални ротора за разпръскване, които достигат до 10 метра работна ширина. Редукторът RT 300, задвижван от хидромотор, осигурява безстепенно движение напред и назад. Плавно регулируемото движение на конвейера посредством клапан, позволява точна настройка на работната норма кг/ха. За улеснение на оператора, това става от кабината на трактора.

Трактор инвест ЕООД предлага за българските си клиенти пълната гама селскостопанска техника SIP – дискови и барабанни роторни косачки, роторни сеносъбирачи и сенообръщачи, ремъчни сенообръщачи, ремаркета за силаж, прикачни силажокомбайни.

SIP – история:

Началото на компанията SIP датира от 1954 г. Тогава работилницата  Agroservice извършва поддръжка и сервизиране на земеделска техника. Стъпка по стъпка, производството на селскостопанска техника започва да се осъществява паралелно с останалите дейности. В края на 1967 г. Agroservice променя името си на SIP. В рамките на следващите две години настъпват много съществени промени. Резултатът е, че основната дейност на SIP става само производство на селскостопански машини. 70-те са златните години за компанията, която инвестира в технологично оборудване и разширява производствените  мощности. Сформира се R & D отдел и заедно с придобиването на лицензи, се разработва нова продуктова линия. През 80-те SIP вече има репутацията на един от най-известните европейски производители на земеделска техника. През 90-те SIP се развива спрямо нуждите на пазара, което води до отваряне на SIP към западноевропейските пазари.  


За технически параметри и допълнителна информация:

Трактор инвест ЕООД
4300 гр.Карлово
Околовръстен път (на разклона за с. Дъбене)
тел./ факс: 0335/ 9 28 18
моб.тел .0879 01 10 10
e-mail: [email protected]

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!