СД Драганови пуска нов супер компактен трактор от марката Antonio Carraro - TIGRE 4000. Тракторът е оборудван с 3-цилиндров дизелов двигател Yanmar, с мощност 31 к.с. Моделът е изключително добре оценен в средиземноморските и северните европейски страни. Той  впечатлява със своята здравина и надеждност. Необичайно малките размери на трактора го правят подходящ, както за хоби земеделските стопани, така и за професионална употреба.

 

 

Оливер Стам, главен мениджър на тракторите ANTONIO CARRARO за Централна и Северна Европа и за Северна Америка заяви: „Тракторите от серията TIGRE 4000 се отличават от други трактори в тази категория по своя дизайн, мощност, устойчивост, надеждност, голямата стабилност по време на работа, и разбира се гарантирането на пълна безопасност за оператора, което е основен приоритет за ANTONIO CARRARO.

От особено значение, което е не по-малко важно са отзивите на клиентите, в допълнение към всички други предимства, които трябва да се отбележат, като например, колко удобен, изключително здрав и пъргав е трактора.

 

 

Много фермери избират да използват тракторите TIGRE 4000 за косенето на склонове и хълмисти местности, както и ползването му от малките земеделски стопани, за работа в лозя и овощни градини. Най разпространената комбинация е от трактор TIGRE 4000 оборудвани с мулчер.

Машината работи перфектно във всички видове овощни насаждения, както и в лозови масиви. По отношение на размери, диапазон на мощност и цена – то TIGRE 400 е наистина професионален трактор, много по-професионален, отколкото може да изглежда всеки друг трактор от неговия клас.

 

От официалния вносител на марката за България СД ДРАГАНОВИ предлагат  трактора на специална промо цена - 29600 лв. с ДДС.

 

Допълнителна информация за машините и моделите предлагани от СД Драганови, може да видите тук: www.draganovi.bg