„Основни технологични проблеми на зърнопроизводството за 2015 и методи за решаването им“. Това е темата на поредния уебинар (онлайн дискусия), който ще проведе Фермер.БГ . Събитието ще се състои на 20 април (понеделник) от 10 до 12 часа. Лектор ще бъде Ивелин Желязков (Izhel) – създател на Научно-изследователски и технологичен център по земеделие “Плантис”, модератор и активен член на Социалната мрежа Фермер.БГ.

В рамките на уебинара ще се обсъдят актуалните технологични проблеми на пролетна кампания 2015, както и възможните начини за решаването им по отношение на растителна защита, управление на почвеното плодородие и добивите, особености на торенето при влажни условия и др.

 

Входът за уебинара е безплатен и всеки заинтересован може да присъства на място. Ако желаете да имате гарантирано място, може да го заявите на телефон 0878 11 11 21 или e-mail: [email protected]!

 

Адрес на събитието: град Велико Търново, ул. Цар Тодор Светослав 29

 

Програма:

10:00 - Начало

10:10 - Научно-изследователски и технологичен център по земеделие Плантис - в полза на земеделците

10:30 - Технологичните проблеми на 2014 г. свързани с климатичните особености и лошите земеделски практики

10:40 - Проблемите на есента и зимата на 2015-та година – торене и неговите особености в обстановка на повишена влажност

11:00 - Листни торове Акрамет – описание и предназначение

11:15 - Влияние на Акрамет върху общата рентабилност в зърнопроизводството

11:30 - Дискусия с гостите по персонални проблеми в техните полета

 

Уебинарът ще се излъчи на живо и всеки заинтересован може да задава въпроси към лекторите на нашата Facebook страница : https://www.facebook.com/www.Fermer.bg?fref=ts

 

Предвид спецификите на уебинара, можете да задавате своите въпроси предварително на имейл [email protected], на които лекторът ще отговори по време на уебинара. 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!