Тайтън Машнъри България откри нов Агробизнес център в Русе, разположен на изключително комуникативно място – близо до Дунав мост и Пристанище Изток.

 

Основната цел, която българо-американската компания си поставя с изграждането на нов агробизнес център е да бъдат осигурени повече възможности за удовлетворяване потребностите на клиентите в региона, привличането на нови клиенти и подобряване на логистичната дейност. Инвестицията за изграждането на новата база е 500 хил. евро.

 

Това е едно стратегическо място, на което освен комфортни офис помещения, ще бъде изграден и склад за резервни части и машини. Новият агробизнес център е едно модерно съоръжение, което е доста над стандартите. С разширяването на нашия бизнес в региона на Русе, имаше сериозна нужда от откриването на нова офис, складова и сервизна база. А нашата основна концепция е да предоставяме максимално качество на клиентите, независимо в коя част на страната се намират, посочи Румен Лазаров – член на борда на директорите на Тайтън Машинъри България.

 

Бих желала да благодаря на колегите, които през годините се бориха и успяха да изградят едни стабилни позиции на компанията в този регион като вече имаме едни сериозен пазарен дял. Това е една от главните причини да изградим Агробизнес център в Русе – за да покажем на бизнес партньорите ни и нашите клиенти, че могат да разчитат на нас във всяко едно отношение, заяви Диляна Иванова-изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България.

 

В Агробизнес център Тайтън Машинъри Русе работят над 16 специалисти, като се очаква общият им брой до края на годината да бъде 25.
 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!