Фирма Тайтън Машинъри България от тази година ще участва на изложението БАТА Агро, което ще се проведе в Стара Загора от 26 до 29 август. Компанията ще представи запазената си марка Case IH с трактори и зърнокомбайни, високопроизводителни лентови хедери MacDon за зърнени култури, които са изключително ефективни поради уникалния начин на транспортиране на ожънатата маса.
 
Последните новости при прикачна техника с марките Vaderstad, Kverneland и Salford също ще бъдат показани на изложението, заедно с новите модели пръскачки Tecnoma, телехендлери Merlo, високопроизводителни ремаркета Annaburger и строителни машини Case CE, приложими в земеделието.
 
По време на изложението фермерите ще имат възможност да се възползват от специалните оферти от Кампания БАТА 2014, както и различни програми за финансиране, които Тайтън Машинъри предлага.
 
В рамките на Кампания БАТА 2014 всеки посетител на щанда на ТМБ ще има възможност да получи консултация и предложение за най-добрата конфигурация от машини, с които да свърши бързо и качествено работата си, при най-добрите условия!
Всеки ден ТМБ ще организира демонстрации на поле Nо 12, на което фермерите ще могат лично да се уверят в качествата на машините и да ги тестват.
 
График на демонстрации - всеки ден от 10:00ч до 12:00ч и от 14:00ч до 16:00ч
 
Тайтън Машинъри очаква посетителите на БАТА Агро на щанда си и на демо поле No 12. 



 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!