Тайтън Машинъри България откри два нови магазина за резервни части - в Шумен и във Видин. За удобство на своите клиенти компанията разшири покритието си в страната. Тайтън Машинъри България е надежден партньор за своите клиенти. Екипът на компанията обезпечава целогодишно земеделските производители, защото работата на стопаните продължава и след прибирането на реколтата. 


„Стараем се да стимулираме клиентите си да подготвят машините по-рано, преди началото на жътвената кампания. Имайки предвид реалността обаче, сме готови да реагираме, когато се наложи и с каквото се наложи. Знаем, че работата на полето не приключва с жътвата, а машините трябва да са готови с предизвикателствата на полето и след активната кампания по прибирането на реколтата“, обясни Филип Цветков, изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България.


Във връзка с подготовката на машините, Тайтън Машинъри се стреми да бъде винаги близо до земеделските производители.


„Знаем колко е важна бързата реакция, затова огледахме подробно територията на страната и преценихме, че има нужда да отворим още два допълнителни магазина за резервни части. Така ще можем и физически да сме по-близо до клиентите си в определени региони, за пълно удобство на фермерите. Отворихме по един магазин във Видин и в Шумен. Така клиентите ни от съответните региони ще могат лесно и бързо да си получават частите на място“, добави Цветков. 


Клиентите на Тайтън в Шумен могат да посетят магазина за резервни части на адрес: бул. "Ришки проход" № 76, или на телефон: +359 882 291 677.


Всички желаещи да посетят новооткрития магазин във Видин, могат да го направят на бул. "Панония" №7 /бл.Кокиче/. Контакт с екипите на Тайтън има и на номер +359 888 353 585.
 

За Тайтън Машинъри България

Тайтън Машинъри България е част от европейската мрежа на Titan Machinery Inc., която притежава и управлява редица търговско-сервизни представителства, в сферата на селското стопанство и строителната техника, с пълно обслужване в САЩ и Европа. Основен стратегически партньор на Titan Machinery Inc. в доставката на ново оборудване е международният холдинг CNH Industrial, производител на техника за селското стопанство и строителството.


Тайтън Машинъри България е официален представител за страната на марките Case IH и Case Construction, лидери в производството на земеделска и строителна техника. Представител е и на един от най-престижните производители на прикачен инвентар Vaderstad, ремаркета Annaburger и високоефективно оборудване за жътва MacDon. Компанията разполага със 7 търговско-сервизни бази на територията на България, в които работят над 120 висококвалифицирани служители.