Тайтън Машинъри България АД се присъедини към Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА АГРО), съобщи Веселин Генев, председател на УС на БАТА АГРО.

"За нас е изключителна чест, че Тайтън Машинъри България АД се присъедини към Асоциацията. Така, убеден съм не само ще привлечем още нови членове, но и ще затвърдим имиджа си пред отговорните за земеделие органи в страната и Европа. Един от приоритетите на Управителния съвет на БАТА АГРО е разширяване на членския състав на Асоциацията, което би било от полза за отстояване на позициите на всички търговски компании, които предлагат земеделска техника на българския пазар. Целта на нашата Асоциация е да участваме в изработването на държавната политика в сектора земеделие, за което е необходима представителност", коментира още Веселин Генев.

Тайтън Машинъри България АД предлагана българския пазар зърнокомбайни и трактори CASE IH, прикачен инвентар на водещите марки VÄDERSTAD, Kverneland, Salford, системи за пръскане Tecnoma, телехендлери Merlo и строителна техника CASE CE. Фирмата е приета за пълноправен член на Асоциацията БАТА АГРО на 7 юни 2014 г.



© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!