Тайтън Машинъри България продължава да затвърждава водещата си позиция на пазара на селскостопанска техника в страната. Компанията представи голямото разнообразие от комплексни решения за земеделието в рамките на изложението Селското стопанство и всичко за него в Добрич – селскостопанска техника Case IH и прикачен инвентар Vaderstad, Kverneland, Salford и Tecnoma.

Действително имаме най-голям пазарен дял, защото продажбата на земеделска техника не включва само продажбата на трактори, а и на прикачен инвентар. Земеделците знаят, че няма по-добра технологична схема и цялостна концепция в сравнение с тази на Тайтън Машинъри, заяви Диляна Иванова, изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България.  

Заместник министърът на земеделието Явор Гечев посети щанда на компанията, където заедно с изпълнителния директор г-жа Диляна Иванова обсъдиха последните тенденции при земеделската техника, която фирмата предлага на българския пазар.

В дните на изложението посетителите имаха възможност да се запознаят и с новите модели трактори Case IH от сериите Farmall А, Puma и Puma CVX и Maxxum EP - широко приложими в малки, средни и по-големи стопанства. За големите земеделски стопанства бяха представени и новостите при най-големите серии Case IH Steiger и Quadtrac. Акцент в участието на Тайтън Машинъри на изложението беше поставен на високопроизводителните комбайни  Case IH - Axial Flow 30-а серия, които са с 12% по-икономични при същия разход на гориво като при другите двигатели на конкурентите.

Машините, които компанията предлага на пазара гарантират отлична ефективност при работата на фермерите, категорична е Диляна Иванова.

На щанда наТайтън Машинъри фермерите имаха възможност да разгледат широка гама прикачен инвентар на шведския производител Vaderstad: сеялката за слети култури Rapid с работна ширина от 6 метра и 4 -метровата механична сеялка Rapid, дисков култиватор Carrier, оборудван със сечка , както и стърнищният култиватор Top Down с работна ширина 4 м. На изложението в Добрич Тайтън Машинъри и Vaderstad представиха и сеялката за окопни култури Tempo – най-добрата сеялка на пазара за сеитба на царевица и слънчоглед, с която през тази пролет беше постигнат световен рекорд – в Украйна с Tempo бяха засети 2 120 декара за 24 часа при средна скорост от 18 км/ч.

На Добрички панаир Тайтън Машинъри представи и богата гама земеделски инвентар Kverneland - сеялки за слята и есенна сеитба, дискови брани, плугове и двудискови торачки Kverneland , стърнищни култиватори и продълбочители на канадския производител Salford както и прикачни и самоходни прскачки на френската компания Tecnoma.

За своите клиенти Тайтън Машинъри предлага целогодишно изгодни оферти и промоции за закупуване на техника.

Гледайте видео репортаж във Фермер.БГ TV:



 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!