Тайгър АГРИ ЕООД е новият официален вносител на марката GREGIORE за България. След 4 години на пазара, фирмата се налага като лидер в доставката и сервиза на специализирани машини за лозя, овошки и зеленчуци. 

 

Картофокомбайните GRIMME доказаха лидерски позиции край Велинград (ВИДЕО)

 

GREGIORE е един от най-големите световни производители на машини за прибиране на грозде с над 30 години опит, като избора е изключително голям – от малките прикачни машини, които прибират до 20-30 дка на ден, до мощните самоходни машини, които достигат до 100 дка на ден.

 

Основните предимства на гроздокомбайните на Gregiore са производителност, надеждност и ниски разходи за поддръжка. Едно от нещата, което отличава GREGIORE от останалите машини на пазара е ARC системата с прибираща глава, спечелила световно признание като най-нежната система за прибиране на грозде на пазара. 

 

Тайгър АГРИ ЕООД има удоволствието да Ви покани на демонстрация на прикачен гроздокомбайн Gregiore модел G3 с най-нова система за почистване Easy Clean. Събитието ще се проведе на 28.09.2017 г. в гр. Поморие.
 
Програма:
 
10:30 – 11:00 часа – събиране пред „Винпром Поморие“ – гр. Поморие
 
11:00 – 12:00 часа – демонстрация на прикачен гроздокомбайн Gregiore модел G3, оборудван с най-новата система на Gregiore - Easy Clean.
 
Гроздокомбайнът Gregiore модел G3 е от най – нова поколение машини, оборудван е с нова почистваща система с трептящи палци за гроздобер с превъзходен резултат. Лесни настройки, поддръжка и достъп за почистване. АРС – най-нежната към плода прибираща система. Нова хидравлична система за управление на честотата на тресене с контрол от кабината на трактора. 
 
Машини, които ще бъдат показани за обработка на лозя са както следва: трактор SAME модел Frutteto 90 S, пръскачка Oma модел Jet Conrol 1500 I, лозарски култиватор Sanidas - за обработка между лозите, Шредер с подбирач Oma VGK модел 150, продълбочител.
 

Повече информация за портфолиото на Тайгър Агри можете да получите на интернет адрес www.tigeragri.com или на тел. 0886 40 10 40.