Разходите за качествени гуми са важно перо в бюджета на всяко стопанство. Затова всеки земеделски производител се стреми да ги оптимизира, като удължи тяхната употреба и извлече максимума. 

Верен помощник в това начинание е Медина-Мед, която прилага иновативен не само за България, но и за целия Балкански полуостров процес за възстановяване на гуми за агротехника. Услугата топъл регенерат, както и пълният набор от марки, предлагани от компанията, бяха представени в Стара Загора.

„За мен е удоволствие и привилегия да ви приветствам от името на Медина-Мед на 13-ото специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО. Медина-Мед е компания с 30-годишен опит в професионалния сервиз за гуми, специалист в сегмента „Агро и агроиндустриални гуми“. Вносители сме на широко портфолио от марки: премиум сегмент – Michelin; среден сегмент – Kleber, BKT, Ceat; бюджетен сегмент – Taurus, GTK“, изрежда Александър Димитров – мениджър корпоративни клиенти.

Сред ексклузивните услуги на Медина-Мед земеделските производители могат да открият висококачествен сертифициран ремонт на агрогуми с материали на TIP TOP Германия – една технология, предлагана само от 8 компании в Европа. Фирмата се гордее още с опита си да третира излезли от употреба гуми и да изпълнява професионален регенерат на агрогуми.

„Медина-Мед е единственият производител в България на гуми топъл регенерат Remedina. Remedina са гуми за тежкотоварни и автобусни транспортни средства, произведени по технологията топъл регенерат – аналог по качество и резултат на световни водещи производители“, с гордост казва Димитров. 

В момента Медина-Мед работи усилено над нова услуга, която трябва да стане факт в краткосрочен план. Компанията ще предложи на своите клиенти професионален ремонт и регенерат на вериги за агротехника. По този начин те ще имат още една възможност да оптимизират своите разходи в стопанството.

„Заповядайте в нашите 12 центъра в страната или се обърнете за съвет и съдействие към нашите специалисти. Очакваме ви!“, приканват от компанията.

Медина-Мед разполага с най-голямата сертифицирана мрежа от сервизи за гуми в България по стандарти и изисквания на MICHELIN. Може да ги откриете в градовете София, Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе и Добрич.

Повече за широкото портфолио от услуги и марки на Медина-Мед може да откриете на техния сайт, 0700 20 707 и [email protected]