Сатнет стартира нова кампания, с която предоставя специални отстъпки на своите нови и настоящи клиенти само през месец ноември и декември 2022. Всички овощари и лозари ще могат да се възползват от супер промоция на южнокорейските трактори LS от серията MT3. Изненадите обаче не свършват дотук - Сатнет вече предлага на своите клиенти и изгодни лизингови предложения.

Серията LS MT3 беше представена за първи път през 2021 г. на изложението БАТА Агро в Стара Загора. Тя се състои от 4 модела трактори, подходящи за лозаро-овощари, градинари и за фермери с малки стопанства. Серията предоставя възможност за избор в мощностния диапазон, както и опция с или без кабина. 

Именно серията MT3 на LS е една от най-продаваните в България, заради добрата си цена, компактността си, като за сметка на това разполага с голяма мощност и функции, с които могат да се извършват разнообразни селскостопански задачи с лекота. 

За максимален комфорт, кабината на трактора е обезшумена откъм двигателя и се предлага със седалка Grammer от най-висок клас, заедно с вградена аудио система. Всички модели идват с джойстик и разпределител за челен товарач, както и с GSP ground speed PTO система като опция.

Повече информация за отделните модели 

LS MT3.40 (с кабина) на цена от 40 000 лв. без ДДС  / LS MT3.40 (без кабина) на цена от 29 000 лв. без ДДС 

Моделът се предлага в два варианта - с или без кабина
Мощност - 40 к.с.
Двигател - Mitsubishi
Синхронизирана скоростна кутия - 12 скорости с реверс; 4х4; хидравлично кормилно управление.

 

LS MT3.50 (с кабина) на цена от 44 000 без ДДС / LS MT3.50 (без кабина) на цена от 34 000 без ДДС

Моделът се предлага в два варианта - с или без кабина
Мощност - 50 к.с.
Двигател - Mitsubishi, Tier 5 
Синхронизирана скоростна кутия - 24 скорости с реверс; 4х4; хидравлично кормилно управление.

Всички трактори от серията MT3 отговарят на най новите европейски изисквания за вредни емисии, като в същото време гарантират мощност и нисък разход на гориво.

Освен изгодните промоционални предложения, тракторите от серията вече могат да бъдат закупени и на изгоден лизинг от Сатнет.

Спестете си време и го използвайте за важните неща! Вече не е необходимо да напускате комфорта на своя дом, за да актуализирате машинния си парк. В agripoint.eu ще откриете богата гама трактори, прикачен инвентар, сред който и гръцкия гигант Graecus, на изгодни цени, а вече и на лизинг! Кандидатствайте още сега от комфорта на своя дом! 

Повече информация за промоционалните предложения, както и за новите лизингови опции, може да получите от фирма Сатнет